Ολέθριο πάθος

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 17.70
12.39
Τιμή Πρωτοπορίας
+
477206
Συγγραφέας: Μανιάτη, Νικόλ-Άννα
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:376
Επιμελητής:Μπανούση, Μαρία
Ημερομηνία Έκδοσης:17/05/2018
ISBN:9786180123807
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Στη Θεσσαλονίκη του 1978, δυο νεαροί φοιτητές, η Χαρά Προκοπίου από την Αθήνα και ο Τάσος Αναγνώστου από τη Λάρισα, ερωτεύονται παράφορα. Τα όνειρα που κάνουν για το κοινό μέλλον τους γεμίζουν τη ζωή τους. Μα ξαφνικά όλα γκρεμίζονται για τη Χαρά. Ο αγαπημένος της εξαφανίζεται από τη ζωή της ανεξήγητα, χωρίς μια λέξη. Οι άκαρποι μήνες αναμονής για ένα μήνυμά του σωριάζουν τα όνειρά της σε ερείπια και οι αλλεπάλληλες δυσκολίες επιβίωσης την αναγκάζουν να ξενιτευτεί.

Μερικά χρόνια μετά, με τον γάμο της θα σβήσει πια εντελώς από τη ζωή τη Χαρά Προκοπίου και τις σκληρές αναμνήσεις της πρώτης αγάπης. Τώρα, ως Τζόις Ντρέναν, επιτυχημένη επιχειρηματίας, απρόσιτη και απόμακρη, στην ηλικία των πενήντα, ζει ή μάλλον υπάρχει... χωρίς αγάπη, με ένα μεγάλο κενό στη καρδιά.

Ο κατά πολύ νεότερος της ελκυστικός Βολιώτης Άρης Μπρίλης θα εισβάλει στη ζωή της. Η έντονη, ανεξήγητη έλξη θα κυριαρχήσει, η Χαρά θα υποκύψει και για λίγο θα ζήσει ένα όνειρο, όμως οι ανατροπές θα είναι καταιγιστικές. Η παράλογη ζήλεια μιας παλιάς ερωμένης του Άρη θα προκαλέσει μια δίνη καταστροφικών εξελίξεων, που θα παρασύρει και θα επηρεάσει αμετάκλητα τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων.

Ποιο αόρατο νήμα συνδέει αυτούς τους τραγικούς ανθρώπους, τον νεαρό Άρη, τον πατέρα του Ανέστη Μπρίλη, τη Χαρά ή Τζόις και τον εξαφανισμένο από τη ζωή της Τάσο Αναγνώστου;

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!