Οι καταζητούμενες

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €3.90
386332
Συγγραφέας: Φόρεστερ, Σ. Σ.
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:328
Επιμελητής:ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Μεταφραστής:ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:23/09/2013
ISBN:9789605660093


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Ψυχολογικό θρίλερ με τον τρόπο της Highsmith. Η Μάρτζορι, τριάντα ετών, είναι δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Τεντ και ζει μια ήρεμη ζωή στα προάστια του Λονδίνου μαζί με τα δύο τους παιδιά. Μέχρι τη μέρα που γυρνώντας σπίτι βρίσκει την αδερφή της πεθαμένη στην κουζίνα της. Αν και η αστυνομία αρκείται στην εξήγηση της αυτοκτονίας, η μητέρα της Μάρτζορι, η κυρία Κλερ, μια τυπικά βρετανίδα ηλικιωμένη χήρα, υποπτεύεται τον Τεντ και μηχανεύεται μυστικά την εκδίκησή της…

Ζωντανό, καθηλωτικό και υπογείως ειρωνικό, το χαμένο μυθιστόρημα του Forester είναι σαν ένας αυστηρός δικαστής έτοιμος να σε καταδικάσει σε θάνατο.
Guardian

Συνιστώ σε όλους όσοι ξέρουν ανάγνωση να διαβάζουν Forester.
Ernest Hemingway

O Forester, οξυδερκής παρατηρητής, διαθέτει βαθιά κατανόηση των παθών που υποβόσκουν κάτω από τη φαινομενικά γαλήνια επιφάνεια της καθημερινότητας. Καθηλωτικό ανάγνωσμα
Sarah Waters

Κριτικές

Ένα διαμαντάκι ξεχασμένο για 68 χρόνια, το οποίο ανακαλύφθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο το 2003.Γενικά, πρόκειται για ένα έντονο ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία αστυνομικού μυθιστορήματος, τα οποία, κυρίως, παρουσιάζονται στην αρχή και στο τέλος του βιβλίου. Σε κάποιους αναγνώστες μπορεί να φανεί παράξενο ότι δεν υπάρχει έντονη πλοκή, ωστόσο, η αίσθηση του κινδύνου, της απειλής και της υποψίας συναρπάζουν. Ανήκει στα αστυνομικά μυθιστορήματα της κατηγορίας whydoneit, όχι whodoneit!

Ένα διαμαντάκι ξεχασμένο για 68 χρόνια, το οποίο ανακαλύφθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο το 2003.Γενικά, πρόκειται για ένα έντονο ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία αστυνομικού μυθιστορήματος, τα οποία, κυρίως, παρουσιάζονται στην αρχή και στο τέλος του βιβλίου. Σε κάποιους αναγνώστες μπορεί να φανεί παράξενο ότι δεν υπάρχει έντονη πλοκή, ωστόσο, η αίσθηση του κινδύνου, της απειλής και της υποψίας συναρπάζουν. Ανήκει στα αστυνομικά μυθιστορήματα της κατηγορίας whydoneit, όχι whodoneit! Βαθμολογία: 4,3/5 ή 8,6/10.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!