Οι εξομολογήσεις ενός δικαιωμένου αμαρτωλού

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 18.00
10.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
489647
Συγγραφέας: Hogg, James
Εκδόσεις: Εξάντας
Σελίδες:410
Επιμελητής:Παναγιώτου, Κατερίνα
Μεταφραστής:Ηλιάδη, Ιωάννα
Ημερομηνία Έκδοσης:08/11/2018
ISBN:9786185370121
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

"[...] ένιωσα κάποιας λογής αόρατη δύναμη, μια δύναμη, θαρρείς, μαγική να με τραβάει προς το μέρος του, στην οποία δεν μπορούσα να αντισταθώ. Καθώς πλησιάζαμε ο ένας τον άλλον, τα μάτια μας συναντήθηκαν, και αδυνατώ να περιγράψω την παράξενη αίσθηση που διαπέρασε ολόκληρο το κορμί μου την εντυπωσιακή εκείνη στιγμή· μια στιγμή με τρομακτικές συνέπειες για μένα, το ξεκίνημα μιας σειράς περιπετειών που με έκαναν ν απορώ, και θα κάνουν και τον κόσμο να απορεί όταν εγώ δεν θα είμαι πια μέσα του".
Ο Ρόμπερτ Ρίνγκιμ, "απόβλητος της κοινωνίας" και μεγαλωμένος από έναν φανατικό καλβινιστή ιερέα, πιστεύει ότι είναι ένας από τους Εκλεκτούς, προορισμένος για την αιώνια σωτηρία. Όταν γνωρίζει έναν γοητευτικό ξένο που έχει την ικανότητα να παίρνει τη μορφή όποιου επιθυμεί, πείθεται να διαπράξει, στο όνομα της πίστης, μια σειρά αποτρόπαια εγκλήματα, και αρχίζει να βαδίζει στο σκοτεινό τοπίο της ίδιας της διχασμένης του ύπαρξης.
Το τρομακτικό, και γεμάτο χιούμορ, μυθιστόρημα του Τζέιμς Χογκ αναγνωρίζεται πλέον ως ένα διαχρονικό, και απροσδόκητα επίκαιρο, αριστούργημα του ρομαντισμού.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!