Οι δώδεκα αιώνιοι

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 12.90
7.74
Τιμή Πρωτοπορίας
+
394221
Συγγραφέας: Cronin, Justin
Σελίδες:784
Επιμελητής:ΓΙΑΝΝΑΡΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Μεταφραστής:ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:16/12/2013
ISBN:9789601427515
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Το τέλος του κόσμου ήταν μόνο η αρχή.
Μετά το παγκόσμιο bestseller Το Πέρασμα, ο Τζάστιν Κρόνιν παρουσιάζει τους Δώδεκα Αιώνιους, το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της τριλογίας του.
Σ' ένα εφιαλτικό παρόν, που δημιούργησε ο ίδιος ο άνθρωπος, τρία πρόσωπα άγνωστα μεταξύ τους προσπαθούν να προχωρήσουν μέσα στο χάος. Η Λίλα, γιατρός και σύντομα μητέρα, αν και έχει κλονιστεί από την εξάπλωση της βίας και της μόλυνσης, συνεχίζει να προετοιμάζεται για την άφιξη του παιδιού της την ώρα που η κοινωνία γύρω της καταρρέει. Ο Κίτριτζ, γνωστός στον κόσμο ως "ο Έσχατος του Ντένβερ", υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το οχυρό του και τώρα ταξιδεύει μόνος. Η Έιπριλ, μια έφηβη που αγωνίζεται να κρατήσει το μικρό αδερφό της ασφαλή, σε ένα τοπίο θανάτου και ολέθρου. Οι τρεις τους θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι εντελώς αφημένοι στη μοίρα τους… και ότι υπάρχει ελπίδα ακόμη και στην πιο σκοτεινή νύχτα. Εκατό χρόνια στο μέλλον, η Έιμι με τους υπόλοιπους δίνουν μάχη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας… χωρίς να γνωρίζουν ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει. Οι Δώδεκα Αιώνιοι, ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα, δοσμένο από μια εξαιρετική λογοτεχνική πένα, αφηγείται μία επική όσο και συναρπαστική ιστορία αυτοθυσίας και επιβίωσης.

Κριτικές

Μετα-αποκαλυπτικο θρίλερ με μια διαφορετική άποψη βαμπιρισμου. Για αναγνώστες με υπομονή λόγω μεγέθους των βιβλίων και λόγω αναμονής του 3ου βιβλίου.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!