Οι απόγονοι των Σανάρα - Η κληρονομιά των Σανάρα βιβλίο Α ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 19.00
15.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
454064
Συγγραφέας: Brooks, Terry
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες:460
Μεταφραστής:Χαροκόπος, Φωκίων
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2003
ISBN:2221603064390

Περιγραφή


Τρεις αιώνες έχουν περάσει στις Τέσσερις Περιοχές. Η Ομοσπονδία ελέγχει πλέον ολοκληρωτικά τις εκτάσεις νότια του Κάλαχορν. Τα ξωτικά έχουν μυστηριωδώς χαθεί από προσώπου γης, ενώ οι νάνοι που κατοικούν στις Ανατολικές Περιοχές εξοντώνονται συστηματικά.
Ο Παρ Όμσφορντ, απόγονος του θρυλικού οίκου των Σανάρα, είναι προικισμένος με το χάρισμα της μαγείας, μια δύναμη που σε άλλες εποχές είχε καταφέρει να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή. Τις νύχτες του στοιχειώνουν αλλόκοτα όνειρα, ολοζώντανα οράματα στα οποία ο νεκρός πια δρυϊδης Άλανον τον καλεί στο Κέρας του Άδη. Εκεί ο νεαρός Όμσφορντ θα μάθει τους πραγματικούς σκοπούς των Σάντοεν, των σκοτεινών πλασμάτων που λυμαίνονται τις Τέσσερις Περιοχές, και θα κληθεί να αναζητήσει το Σπαθί των Σανάρα, το μοναδικό όπλο που μπορεί να εμποδίσει την εξάπλωσή τους.


Με αυτό το βιβλίο ξεκινά η νέα συναρπαστική σειρά "Η Κληρονομιά των Σανάρα", που αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικής τριλογίας η οποία έχει αναδειχθεί σε μια από τις δημοφιλέστερες ιστορίες φαντασίας όλων των εποχών.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!