Ξεκαρδιστικές Ιστορίες 27 Ο Τζερόνιμο κάτι μαγειρεύει

Ηλικίες: από 7 έως 12 ετών
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 7.70
5.39
Τιμή Πρωτοπορίας
+
403471
Συγγραφέας: Stilton, Geronimo
Εκδόσεις: Κέδρος
Σελίδες:128
Επιμελητής:ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Μεταφραστής:ΛΙΑΝΟΥ ΒΙΚΥ
Εικονογράφος:ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:09/07/2014
ISBN:9789600444858
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Αγαπητά μου τρωκτικά,
Εσείς γνωρίζετε τις ιστορίες μου; Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη μοτσαρέλα, πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα… Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες! Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.

Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΚΑΤΙ… ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ
Ο ξάδελφός μου ο Τράπολα δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό των Σούπερ Μαγείρων. Και ξέρετε ποιον θέλει για βοηθό του; Μπορείτε να μαντέψετε; Εμένα! Ναι, εμένα, τον Τζερόνιμο Στίλτον. Μα τις χίλιες ψητές μοτσαρέλες, αυτή θα είναι μια περιπέτεια να… γλείφεις τα μουστάκια σου!

Η ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΟΣ
Πέρα πέρα μακριά, στον Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό με τα βαθιά νερά, βρίσκεται ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και όπου ζουν μόνο ποντικοί. Εκεί ζει και ο Τζερόνιμο Στίλτον, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, που συνεχώς τον παρασύρουν σε περιπέτειες συναρπαστικές και πάντοτε διασκεδαστικές… όπως αυτή που θα διαβάσετε σ’ αυτό το βιβλίο!

Η σειρά Ξεκαρδιστικές Ιστορίες του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 51 γλώσσες και έχουν πουλήσει 175 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!