Ο Μικρός Βρικόλακας 2 μετακομίζει

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 7.50
6.75
Τιμή Πρωτοπορίας
+
32500
Εκδόσεις: Γράμματα
Σελίδες:160
Μεταφραστής:ΤΡΙΚΕΡΙΩΤΗ ΚΛΑΙΡΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1987
ISBN:9789603290452
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή


Τώρα ο Αντον έχει δυο καινούργιους φίλους τον Ρούντιγκερ και την Αννα την Κουτσοδόντα! Οι γονείς του δε θα μάθουν ποτέ την αλήθεια -δηλαδή, πως ο γιος τους κάνει παρέα με δυο βρικολακάκια. Ο Αντον λέει πως ο Ρούντιγκερ είναι ο καλύτερος βρικόλακας του κόσμου. Και η Αννα είναι απίθανη -μόνο που τον έχει ερωτευθεί, και τον φέρνει διαρκώς σε δύσκολη θέση. Όμως καμιά φιλία δεν είναι απλή και εύκολη. Κι οι μπελάδες του Αντον αρχίζουν όταν ο Ρούντιγκερ του ανακοινώνει πως του έκαναν έξωση απ' τον τάφο του, και του ζητάει να τον φιλοξενήσει στο υπόγειο του σπιτιού του...

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: Ο Μικρός Βρικόλακας και η μεγάλη συνωμοσία, Ο Μικρός Βρικόλακας και ο Μέγας Έρως, Ο Μικρός Βρικόλακας κι Αλλες ταραχές, Ο Μικρός Βρικόλακας Κινδυνεύει, Ο Μικρός Βρικόλακας Επιστρέφει, Ο Μικρός Βρικόλακας και ο Μυστηριώδης Ασθενής, Ο Μικρός Βρικόλακας στην Εξοχή, Ο Μικρός Βρικόλακας στην Κοιλάδα των Θρήνων, Ο Μικρός Βρικόλακας στο Στόμα του Λιονταριού, Ο Μικρός Βρικόλακας Ταξιδεύει, Ο Μικρός Βρικόλακας και Το απόρρητο πρόγραμμα.


Οι ήρωες των βιβλίων:

Ο Άντον τρελαίνεται για ιστορίες τρόμου. Πιο πολύ απ' όλες, του αρέσουν οι ιστορίες με βρικόλακες, και ξέρει με το νι και με το σίγμα τις συνήθειες τους.

Ο Ρούντιγκερ είναι μόλις εκατόν πενήντα χρόνων, γιατί βρικολάκιασε από μικρός. Η φιλία του με τον Άντον ξεκινάει ένα παράξενο σαββατόβραδο που οι γονείς του Άντον λείπουν από το σπίτι. Ο Άντον κατατρομάζει, αλλά το βρικολακάκι τον βεβαιώνει πως δεν είναι επικίνδυνο, γιατί έχει φάει. Ο Άντον, που φαντάζεται πως οι βρικόλακες είναι απαίσιοι, μένει κατάπληκτος όταν μαθαίνει πως ο Ρούντιγκερ τρελαίνεται για ιστορίες τρόμου και φοβάται το σκοτάδι. Από εκείνο το βράδι, η μονότονη ζωή του Άντον γίνεται συναρπαστική: το βρικολακάκι του φέρνει μια μπέρτα για να μπορεί να πετάει στον αέρα, κι αρχίζουν παρέα τις εξορμήσεις στο γειτονικό νεκροταφείο και στην Κρύπτη των Σλότερστάϊν. Σε λίγο ο Άντον θα γνωρίσει κι άλλα μέλη της οικογένειας.

Η Άννα η κουτσοδόντα είναι η μικρή αδελφούλα του Ρούντιγκερ. Ακόμα δεν έχει σουβλερά δόντια, κι έτσι είναι η μόνη στην οικογένεια των Σλότερστάιν που πίνει γάλα. Μα όχι γιαπολύ ακόμα, όπως λέει. Τρελαίνεται κι αυτή για ιστορίες τρόμου.

Ο Λούμπι ο Ρωμαλέος, ο μεγάλος αδελφός των Ρούντιγκερ, είναι πολύ νευρικός βρικόλακας. Τσαντίζεται με το παραμικρό, κι η φωνή του γίνεται πότε ψιλή και πότε βραχνή, γιατί είναι ακόμα στην εφηβεία. Το κακό είναι πως η κρίση του δε θα περάσει ποτέ, γιατί βρικολάκιασε έφηβος.

Οι γονείς του Άντον δεν πιστεύουν στους βρικόλακες. Η μητέρα του Άντον είναι δασκάλα, κι ο πατέρας του δουλεύει σε κάποιο γραφείο.

Η Θεία Δωροθέα είναι ο πιο αιμοδιψής βρικόλακας της οικογένειας. Αν βρεθεί μπροστά σου μετα τη δύση του ήλιου, η ζωή σου κινδυνεύει σοβαρά.

Ο νεκροθάφτης Κορακάιερ έχει εξαπολύσει λυσσαλέο κυνηγητό εναντίον των βρικολάκων. Γι' αυτό οι βρικόλακες αναγκάστηκαν να κρύψουν τα φέρετρα τους σε μια υπόγεια κρύπτη. Ίσαμε σήμερα, ο Κορακάιερ δεν έχει καταφέρει να βρει τη μυστική είσοδο της κρύπτης.

Ο 'Αντον δεν θα γνωρίσει προσωπικά τους υπόλοιπους συγγενείς του μικρού βρικόλακα. Έχει δει όμως τα φέρετρα τους μέσα στην κρύπτη των Σλότερστάιν.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!