Ο Μικρός Πρίγκιπας

περιέχει cd
411398
Εκδόσεις: Εν Πλω
Σελίδες:64
Μεταφραστής:ΑΔΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εικονογράφος:ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:14/01/2015
ISBN:9789609550505


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Η γνωστή ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, διασκευασμένη για θεατρική παράσταση. Ένα έργο γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και χαρούμενη διάθεση. Ένα έργο γεμάτο σύμβολα κι ένα μάθημα ζωής και ανθρωπιάς.

Ένας πιλότος πέφτει με το αεροπλάνο του, που έχει πάθει βλάβη, στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί που έχει έρθει από έναν μικρό πλανήτη. Ο Μικρός αυτός Πρίγκιπας ένιωθε μόνος του και ήθελε έναν φίλο. Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του. Πέρασε από πολλούς πλανήτες με διάφορους ανθρώπους, μα κανένας δεν έγινε φίλος του. Κατέληξε στη Γη, στη μέση της ερήμου… Εκεί που τον συνάντησε ο πιλότος. Πέρασε μέσα από βουνά και ερήμους. Έπειτα γνώρισε μια αλεπού. Γίνανε φίλοι. Τον σκοπό του τον είχε πια εκπληρώσει, δεν βρήκε μόνο έναν φίλο αλλά πολλούς! Η παράσταση ολοκληρώνεται με την επιστροφή του Μικρού Πρίγκιπα στον πλανήτη του...

Στον ψηφιακό δίσκο που συνοδεύει την έκδοση οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν όλη την παράσταση που ανέβηκε το Νοέμβριο του 2014 στο θέατρο «Ιλίσια» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!