Ο λυτρωτής

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €9.90
355872
Συγγραφέας: Νέσμπο Τζο
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:512
Μεταφραστής:ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
Ημερομηνία Έκδοσης:03/04/2012
ISBN:9789605016029


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Μια παγωμένη βραδιά στο Όσλο, παραμονές Χριστουγέννων, κόσμος είναι μαζεμένος σε μια υπαίθρια συναυλία του Στρατού Σωτηρίας. Μια έκρηξη διακόπτει τη μουσική, ένας ένστολος πέφτει νεκρός, με μια σφαίρα εξ επαφής στο κεφάλι.
Άλλος ένας εθιστικός γρίφος για τον ανυπάκουο και επίμονο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε που καθηλώνει τον αναγνώστη ως την τελευταία σελίδα.


«Ο Nesbo με τα προηγούμενα βιβλία του σταδιακά ανέβαινε στην ανταγωνιστική κλίμακα των σκανδιναβών συγγραφέων. Με το βιβλίο του Ο λυτρωτής αγγίζει την κορυφή… Συναρπαστικές εκπλήξεις, ένταση και καθηλωτική ατμόσφαιρα».
Times


«Ο Τζο Νέσμπο βρίσκει και πάλι στόχο… Διαθέτει το ύφος, το σασπένς και φυσικά τον Χάρι Χόλε. Έτσι μας παραδίδει ένα εξαιρετικής ποιότητας αστυνομικό προϊόν, τον Λυτρωτή. Η αφήγησή του δεν επιτρέπει στον αναγνώστη να πάρει ανάσα μέχρι την τελευταία σελίδα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν σας έχει ήδη σώσει ο Nesbo, σίγουρα ήρθε η ώρα».


Bergensavisen (Νορβηγία)


«Ο παλμός μου χτύπησε κόκκινο από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα».
Michael Connelly, συγγραφέας

Κριτικές

Ένα ακόμα πολύ καλό βιβλίο από τον Nesbo!!!

Δυνατή πλοκή, πολλά πρόσωπα που εμπλέκονται και μια αναπάντεχη ανατροπή στο τέλος, απίθανη και απρόβλεπτη, από εκείνες που είναι σχεδόν αδύνατο να αντιληφθεί ο αναγνώστης όσο διαρκεί η αφήγηση. Σε αυτό το βιβλίο ο πρωταγωνιστής Χάρι Χόλε κερδίζει σε ένταση και βάθος σε σχέση με τα προηγούμενα και σοφά λειτουργώντας ο συγγραφέας προικίζει τον ήρωά του με την απαραίτητη "σοφία" και "βαρύτητα" μιας προσωπικότητας που σιγά-σιγά ωριμάζει και δείχνει τις πρώτες ρυτίδες της.Πάρα πολύ καλό λοιπόν το βιβλίο με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία της αστυνομικής λογοτεχνίας:μυστήριο, σασπένς, δολοφονίες, σκοτεινά μυστικά, ανατροπές αλλά και πολύ ανθρωπιά. Διαβάστε το, θα σας αρέσει...

Απίστευτο βιβλίο.. Τρομερή πλοκή, αγωνία, συγκίνηση και ένα σωρό ανατροπές!! Ο Jo Nesbo για άλλη μια φορά θριάμβευσε!! Πολύ κρίμα που καταργήθηκε το συγκεκριμένο βιβλίο...

Δεν είναι άσχημο,άλλα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα προηγούμενα βιβλία του.Δυστυχώς αυτή τη φορά ο Nesbo δεν δικαίωσε απόλυτα τη φήμη του.

Απο τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει, σασπένς, καταστάσεις που σε ενθουσιάζουν που ξεκινούν απο την αρχή του βιβλίου και στο τέλος του βιβλίου εκει που αναρωτιέσαι τι σημαίνουν όλα αυτά, ξαφνικά ο συγγραφέας λύνει όλες τις απορίες σου!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!