Ο κόσμος της φωτιάς και του πάγου

425771
Συγγραφέας: Antonsson, Lina
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες:336
Επιμελητής:ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΒΕΛΥΝ - ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΔΩΡΑ - ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΟΛΓΑ
Μεταφραστής:ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ - ΤΣΕΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:10/10/2015
ISBN:9789604978281


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Διάσταση 23 Χ 30 εκ.

Το νέο βιβλίο τιτλοφορείται «Ο Κόσμος του Πάγου και της Φωτιάς» αλλά περιγράφει πληροφορίες της αρχαίας ιστορίας του κόσμου του Martin και όχι την εξέλιξη.

Οι Εκδόσεις Anubis κατακτούν την εκδοτική κορυφή στη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και Κύπρο με μια μοναδική και ξεχωριστή έκδοση αναφοράς στο λογοτεχνικό σύμπαν του George R.R. Martin GAME OF THRONES -- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ που ξεδιπλώνει στον μαγεμένο αναγνώστη όλες τις άγνωστες πτυχές του συγκλονιστικού χρονικού του WESTEROS, του ιστορικού υπόβαθρου των συγκρούσεων, του μεγαλείου αλλά και της σκοτεινής πλευράς των Βασιλικών Οίκων Σταρκ, Λάννιστερ και Ταργκάρυεν.

Ο διάσημος συγγραφέας George RR Martin της σειράς των βιβλίων «Game of Thrones» που έχουν γίνει best sellers παγκοσμίως αποκάλυψε μέσω του blog του το εξώφυλλο του τελευταίου βιβλίου της σειράς, που τιτλοφορείται "The world of Ice & Fire", δηλαδή «Ο Κόσμος του Πάγου και της Φωτιάς».

Σύμφωνα με το συγγραφέα, πρόκειται για ένα «θαυμάσιο βιβλίο, με πολύ τέχνη και τόνους φανταστικής ιστορίας», έχει 336 σελίδες περιεχόμενο και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 10 Οκτωβρίου 2015.

Η πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση και χαρτογράφηση ολοκληρώνει και αναδεικνύει το βιβλίο που συνέγραψε ο George R.R. Martin με τους Elio M. Garcia Jr και Linda Antonsoon σε Βίβλο των απανταχού fan της λογοτεχνίας του, αλλά και της ομότιτλης τηλεοπτικής υπερπαραγωγής, που πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο EMMY καλύτερης δραματικής σειράς.

Μία πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο και 336 έγχρωμες σελίδες!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!