Ο Κώδικας της Δημιουργίας - Ο Γολγοθάς της Εύας

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 22.00
15.40
Τιμή Πρωτοπορίας
+
499394
Συγγραφέας: Ζορμπάς, Γεώργιος
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες:640
Επιμελητής:Παπακώστα, Όλγα
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2019
ISBN:9789606231285
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της Φυσικής, ζει ένα διάλειμμα πάθους όταν γνωρίζει τη Σοφία, μια μαχητική και σέξι δημοσιογράφο, στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα μετά από χρόνια. Έχει βρει μια χώρα, ξεζουμισμένη από τη διαφθορά και τις ψεύτικες υποσχέσεις, να παραδέρνει μόνη της στην ιστορία, έξω από την Ευρώπη. Στην Αμερική, μία παγκόσμια συνωμοσία εξυφαίνεται με στόχο τον οριστικό έλεγχο της Γης. Αμερικανοί, Ρώσοι και Ισλαμιστές ρίχνονται στην αρένα με νέα όπλα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας.

Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη τεχνητή νοημοσύνη. Η σύγκρουση πλησιάζει την Ελλάδα. Ο στρατός επεμβαίνει μ ένα αιματηρό πραξικόπημα...

Σε μία στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το ιερό γκράαλ της Φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών.

Ο Νίκος κι η Σοφία επιδίδονται σ έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Και κρυμμένο... στο βάθος του χρόνου... παραμονεύει το απόλυτο κακό...


Ένα καθηλωτικό θρίλερ που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των θεωριών συνομωσίας. Ικανό να σε παρασύρει με έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες την απάντηση σε όλα τα μυστήρια του σύμπαντος;

Πόσο επικίνδυνη είναι η τεχνολογία σε λάθος χέρια;

Τι θα συμβεί όταν ένα αιχμάλωτο κορίτσι έρθει σε επαφή με ένα υπερόπλο;


«Μία καθηλωτική περιπέτεια που παρουσιάζει πολύ πειστικά και τρομακτικά ένα εναλλακτικό σενάριο της σημερινής ελληνικής και παγκόσμιας πραγματικότητας.»

- Μάκης Σεκέρογλου, Συγγραφέας/σεναριογράφος

Κριτικές

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και πολύ τρομακτικό το σενάριο που αφορά την Ελλάδα. Εγώ ήθελα ένα βιβλίο 600+ σελίδων που να μην πάρω ανάσα και σε όσες σελίδες ο συγγραφέας υφαίνει την ιστορία του, πάει καλά, είναι σα να διαβάζεις σχεδόν Τομ Κλανσυ. Δυστυχώς όμως ο "συγγραφέας" αφιερώνει και δεκάδες άλλες άσχετες σελίδες διάσπαρτες (τουλάχιστον 100) γράφοντας σαν τη Λίζα Χιλτον. Σα να διαβάζεις Druuna. Σαν περιγραφή σκηνής σεξ από το Pornhub. Οσοι το έχετε διαβάσει, καταλαβαίνετε ότι δε λέω βλακείες. Το δεύτερο βιβλίο δε γνωρίζω πώς συνεχίζει, όμως το πρώτο με απέτρεψε από το να συνεχίσω στο δεύτερο. Ειλικρινά πολύ κρίμα.

Έκπληξη το βιβλίο... και μεγαλύτερη επειδή το έγραψε Έλληνας συγγραφέας... το βιβλίο εφάμιλλο με ξένους συγγραφείς του είδους... σε καθηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος... αδημονώ για τη συνέχεια...

Μεγάλη έκπληξη το βιβλίο αυτό. Καθηλωτικό, ανατρεπτικό, έξυπνο. Δεν το περίμενα από Έλληνα συγγραφέα. Πολλά συγχαρητήρια. Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

Καταπλητικό. !!ανυπομονείς μεχρι να φτάσεις στο τέλος
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!