Ο ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 22.21
13.33
Τιμή Πρωτοπορίας
+
334972
Συγγραφέας: Κόου, Τζόναθαν
Εκδόσεις: Πόλις
Σελίδες:512
Μεταφραστής:Ζαχαριάδου, Μαργαρίτα
Ημερομηνία Έκδοσης:27/10/2010
ISBN:9789604352791
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Ο Μάξουελ Σιμ έχει πολλά προβλήματα. Είναι σαράντα οκτώ, η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει, η σχέση του με τον πατέρα του παραμένει δυσλειτουργική, έχει παρατήσει τη δουλειά του λόγω κατάθλιψης, και οι εβδομήντα- τόσοι φίλοι του είναι όλοι στο Facebook. Ελπίζοντας σε μια καινούργια αρχή, αποδέχεται μια επαγγελματική πρόταση που θα τον οδηγήσει σε ένα μεγάλο ταξίδι, οδικώς, από το Λονδίνο έως το βορειότατο άκρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκεί, στον δρόμο, με συντροφιά την ιστορία του βασανισμένου θαλασσοπόρου Ντόναλντ Κρόουχερστ και του δικού του μοιραίου ταξιδιού, ο Μάξουελ θα συναντηθεί με το παρεθλόν και το παρόν του, θα αναμετρηθεί μαζί τους και θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον εαυτό του και την οικογένεια του.

Ο Ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ είναι ένα "μυθιστόρημα δρόμου" αλλά και μια πραγματεία για τη ζωή και την επιβίωση στον 21ο αιώνα, την οικογένεια, τη δουλειά, την κρίση- παγκόσμια και προσωπική. Ο Τζόναθαν Κόου φιλοτεχνεί μια ρεαλιστική εικόνα της Αγγλίας σήμερα, με κάθε τραγική και ξεκαρδιστική της λεπτομέρεια.

Από τον εκδότη

Κριτικές

Πικρό και συγκινητικό...ένα αλλιώτικο μυθιστόρημα του Κόου που ξεφεύγει λίγο από την κοινωνικο-πολιτική οπτική των άλλων βιβλίων του και κεντράρει σε μια ανθρώπινη "χαμένη" ψυχή
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!