Ο αιχμάλωτος του ουρανού

Βιβλίο 3ο - Το Κοιμητήριο των Λησμονημένων Βιβλίων.
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 17.70
12.39
Τιμή Πρωτοπορίας
+
368627
Συγγραφέας: Zafon, Carlos Ruiz
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:384
Επιμελητής:ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Μεταφραστής:ΡΟΥΦΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:08/11/2012
ISBN:9789604967803
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Βαρκελώνη, 1957. Ο Ντανιέλ και η Μπέα, οι ήρωες του βιβλίου Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ, έχουν παντρευτεί, έχουν αποκτήσει ένα γιο και ζουν με τον πατέρα του Ντανιέλ στο βιβλιοπωλείο Σεμπέρε & Υιοί. Ο Φερμίν εργάζεται ακόμη μαζί τους και ετοιμάζεται για το γάμο του με την Μπερνάρντα. Φαίνεται όμως ότι κάτι τον απασχολεί.

Ο Ντανιέλ είναι μόνος του στο μαγαζί όταν ένα πρωί μπαίνει μέσα ένας μυστηριώδης άντρας που κουτσαίνει. Εντοπίζει ένα πολύτιμο βιβλίο που φυλάσσεται σε βιτρίνα, μια μοναδική εικονογραφημένη έκδοση του Κόμη του Μόντε Κρίστο. Παρά το γεγονός ότι ο ξένος δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για βιβλία, θέλει να αγοράσει αυτή την ακριβή έκδοση. Και προς μεγάλη έκπληξη του Ντανιέλ, η πρώτη του κίνηση είναι να γράψει πάνω στο βιβλίο τις λέξεις: "Στον Φερμίν Ρομέρο ντε Τόρες, που γύρισε από τους νεκρούς και που κρατά το κλειδί για το μέλλον". Έτσι ξετυλίγεται μια ιστορία προδοσίας που σηματοδοτεί την επιστροφή ενός θανάσιμου εχθρού.

Το τρίτο βιβλίο στον κύκλο των μυθιστορημάτων που ξεκίνησε με τη "Σκιά του ανέμου" και "Το παιχνίδι του αγγέλου" μεταφέρει και πάλι τον αναγνώστη στον κόσμο του Κοιμητηρίου των Λησμονημένων Βιβλίων και στο μυστηριώδες βιβλιοπωλείο Σεμπέρε & Υιοί.

Κριτικές

Μόλις τελείωσα και αυτό το βιβλίο. Μου άφησε πόλλα ερωτήματα και από αυτό φαίνεται πως ο συγγραφέας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για συνέχεια.

Τοσο καλογραμμενο και καθηλωτικο που διαβαζεται με μια ανασα,ενω την ιδια στιγμη δεν θελεις να τελειωσει.Στο τελος ομως μου αφησε την αισθηση οτι ηταν λιγοτερο πολυπλοκο απο οτι υποσχοταν.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!