Τα όρια του ουρανού

Ο άνθρωπος μπορεί να κινηθεί προς την απεριόριστη προσωπικότητα, προς το σύμπαν
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 20.00
18.00
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €20.00
+
51208
Συγγραφέας: Ντύερ, Γουέην
Εκδόσεις: Γλάρος
Σελίδες:460
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1991
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Ακολουθώντας με συνέπεια τη σκέψη του, που ξεκίνησε με τα βιβλίο- φαινόμενο "Οι περιοχές των σφαλμάτων" σας και συνεχίστηκε με το εκθαμβωτικό σε ψυχολογικές αποκαλύψεις "Να κινείς τα δικά σου νήματα" ο Γουαίην Ντύερ ολοκληρώνει τώρα την τριλογία του για τον άνθρωπο χωρίς όρια (No limit person) με τη μελέτη του "Τα όρια του ουρανού".

Περνώντας μέσα από την πρωτόγονη βλάστηση με τα μπερδεμένα συναισθήματα, τις συνήθειες και τις υποχρεώσεις που μας κρατούν "κολλημένους" στη γη, ο διάσημος ψυχολόγος - θεραπευτής μετατρέπει το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του σε μια εκρηκτική διακήρυξη ατομικής ανεξαρτησίας, ελπίδας και ελευθερίας.

Όπως ο ουρανός δεν έχει όρια, υποστηρίζει ο Ντύερ, έτσι και η ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου μπορεί να περάσει από την περιορισμένη κατάσταση στην απεριόριστη εξέλιξη. Για να προσδιορίσει καλύτερα αυτό που θέλει, ο συγγραφέας έπλασε μια καινούργια έκφραση και ονόμασε το πρόσωπο που υπερβαίνει το «μέσο» ή «κανονικό» εαυτό του και πραγματοποιεί τις υψηλότερες δυνατότητές του στη ζωή, Χωρίς όρια άνθρωπο, εννοώντας έτσι, ότι αυτό το άτομο, αυτός ο άνθρωπος δεν επιδέχεται τεχνητά ή κίβδηλα όρια.
Συγγραφέας:
Ντύερ, Γουέην
Εκδότης:
Γλάρος
Σελίδες:
460
ISBN:
9789602752135
Μεταφραστής:
Δίπλας, Γιώργος
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1991

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική