Νευροανατομία και νευροεπιστήμη με μια ματιά

32.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
563295
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:192
Επιμελητής:Καστελλάκης, Ανδρέας, Ζαφειρούδη, Αγλαΐα , Θερμού, Κυριακή, Χαραλαμπόπουλος, Ιωάννης
Ημερομηνία Έκδοσης:05/11/2021
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το βιβλίο «Νευροανατομία και Νευροεπιστήμη με μια Ματιά» αποτελεί μια φιλική προς τον αναγνώστη εισαγωγή στην ανατομία, στη βιοχημεία, στη φυσιολογία και στη φαρμακολογία του νευρικού συστήματος του ανθρώπου σε μια έκδοση πλήρως εικονογραφημένη.
Η θεματογραφία ξεδιπλώνεται σε δισέλιδα, αρχικά με μια περιεκτική σύνοψη της ανατομικής δομής και λειτουργίας των διαφορετικών συστατικών στοιχείων του κεντρικού νευρικού συστήματος και ακολουθείται από μια ενότητα αφιερωμένη στην εφαρμοσμένη νευροβιολογία, που περιγράφει την προσέγγιση του ασθενούς με νευρολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα και παρέχει μια επισκόπηση πάνω στις επιλογές αντιμετώπισης και θεραπείας.
Τα σημεία-κλειδιά στην παρούσα τέταρτη έκδοση περιλαμβάνουν: α) μια εύκολα διαχειρίσιμη επισκόπηση της δομής και της λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος, β) πλήρη οδηγό πάνω στο πώς να προσεγγίσετε τον ασθενή με νευρολογικά προβλήματα και τη διερεύνηση που απαιτείται στις συχνότερες περιπτώσεις, γ) κλινικά περιστατικά που υπογραμμίζουν την κλινική συνάφεια των βασικών αρχών της νευροεπιστήμης, και δ) νέα κεφάλαια αναφορικά με τους μεγαλύτερους νευροδιαβιβαστές του ΚΝΣ και τις λειτουργίες τους, το εντερικό νευρικό σύστημα και το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για οποιονδήποτε πρόκειται να ξεκινήσει μαθήματα πάνω στη νευροανατομία ή τη νευροεπιστήμη ή επιθυμεί να προετοιμαστεί κατά την ειδικότητα.
Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο.
Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη.
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.
Συγγραφέας:
Barker, RogerCicchetti, FrancescaNeal, Michael J.
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:
192
ISBN:
9789605831615
Επιμελητής:
Καστελλάκης, Ανδρέας, Ζαφειρούδη, Αγλαΐα , Θερμού, Κυριακή, Χαραλαμπόπουλος, Ιωάννης
Μεταφραστής:
Στεφοπούλου, Μαρία-Κορίνα
Ημερομηνία Έκδοσης:
05/11/2021

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!