Natural Medicine

Οδηγός συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 33.07
26.46
Τιμή Πρωτοπορίας
+
380321
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Etra
Σελίδες:636
Ημερομηνία Έκδοσης:20/03/2013
ISBN:9789606830372
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το Natural Medicine χωρίζεται σε δύο κύρια μέρη:
- Το πρώτο μέρος αφορά μονογραφίες συμπληρωμάτων διατροφής (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και άλλες διατροφικές ουσίες), τα οποία καταγράφονται αλφαβητικά με βάση τη λατινική τους ονομασία, ενώ ακολουθεί και η ελληνική τους ονομασία.
Μπορείτε να αναζητήσετε γενικές πληροφορίες για ένα διατροφικό συμπλήρωμα, να ενημερωθείτε για τις πηγές προέλευσής του, να δείτε τη λίστα με τα θέματα υγείας για τα οποία έχει βρεθεί χρήσιμο, τις πιθανές αλληλεπιδράσεις με άλλες ουσίες ή φάρμακα, τις πιθανές παρενέργειες, τη συνήθη δοσολογία καθώς και άλλες πληροφορίες ειδικά για το κάθε συμπλήρωμα. Για κάθε διατροφικό συμπλήρωμα μπορείτε να βρείτε τον αντίστοιχο πίνακα με τα κύρια θέματα υγείας για τα οποία θεωρείται αποτελεσματικό.
- Το δεύτερο μέρος αναφέρεται σε μονογραφίες βοτάνων που καταγράφονται αλφαβητικά με βάση τη λατινική τους ονομασία, ενώ ακολουθεί το κοινό τους όνομα στα ελληνικά και η βοτανική τους ονομασία. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την προέλευση κάθε βοτάνου, καθώς και για τα χρήσιμα μέρη του που χρησιμοποιούνται θεραπευτικά. Επίσης καταγράφονται χρήσιμες πληροφορίες για τα ενεργά συστατικά του, τα θέματα υγείας για τα οποία έχει αποδειχθεί χρήσιμο, καθώς και διάφορα στοιχεία για την ιστορική και παραδοσιακή του χρήση (η οποία μπορεί να υποστηρίζεται ή και όχι από επιστημονική μελέτες). Τέλος, υπάρχει αναλυτική καταγραφή της προτεινόμενης δοσολογίας και των τρόπων χρήσης κάθε βοτάνου, αλλά και των πιθανών παρενεργειών ή αλληλεπιδράσεων με φυσικές ουσίες ή φάρμακα. Για κάθε βότανο μπορείτε να βρείτε τον αντίστοιχο πίνακα με τα κύρια θέματα υγείας για τα οποία θεωρείται αποτελεσματικό. [...]

επιμέλεια: Μάριος Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Λιάτσικος, Γεράσιμος Κατραμάδος

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!