Οι Μανδαρίνοι

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 30.00
21.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
51281
Συγγραφέας: Μπωβουάρ, Σιμόν ντε
Εκδόσεις: Γλάρος
Σελίδες:683
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1982
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Ένα υπέροχο μυθιστόρημα με τα στοιχεία ενός συγκλονιστικού ντοκουμέντου.
Le Mond

«Οι Μανδαρίνοι» είναι η καταπληκτικότερη μυθιστοριοποιημένη έρευνα για τους διανοούμενους του μεσοπολέμου. Η σαρωτική του δύναμη, η ποκιλία του, η ακρίβειά του. Η αντικειμενικότητά του, όλα μαζί συνδυάζονται για να παρουσιάσουν το πιο εκθαμβωτικό πανόραμα των γιγάντων της αριστερής όχθης, τις φιλίες τους και τις συμμαχίες τους.
Paul Johnson, «New Statesman»

Μια λαμπρή σάτιρα για τους τρόπους και τις ηθικλες αξίες μιας ομάδας διανοουμένων, που πολλοί πιστεύουν ότι αποτελούν ένα είδος ελίτ. Οι χαρακτήρες του, ιδιαίτερα οι γυναίκες που εμφανίζονται στο μυθιστόρημα αυτό, δεν ξέρουν φραγμούς και συχνά φτάνουν ως την αρπακτικότητα.Οι διάλογοι είναι τσουχτεροί, ειλικρινείς με σπάνια αμεσότητα και πειστικότητα. Οι επιπόλαιες ερωτικές περιπέτειες των χαρακτήρων καταγράφονται με μικροσκοπική ακρίβεια.
«Guardian»

Αυτό υο μυθιστόρημα που έφερε στην Μπωβουάρ το βραβείο Γκονκούρ, μια από τις υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις στη Γαλλία, διακρίνεται από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα του, από την παρουσία μιας αναντίρρητης διάνοιας. Είναι μια προσπάθεια απεικόνισης της εμπειρίας των διανοουμένων, που με τον πόλεμο ψάχνουν να βρουν για τον εαυτό τους τι ακριβώς σημαίνει ελευθερία και τι συνεπάγεται.
«Times Literary Supplement»
Συγγραφέας:
Μπωβουάρ, Σιμόν ντε
Εκδότης:
Γλάρος
Σελίδες:
683
ISBN:
9780002750523
Μεταφραστής:
Σαρή, Ζωρζ
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1982

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική