Μπλε κομήτης 8

Απρίλιος- Μάιος 2019
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 5.50
3.85
Τιμή Πρωτοπορίας
+
499181
Εκδόσεις: Polaris
Σελίδες:68
Ημερομηνία Έκδοσης:19/04/2019
ISBN:9780005336267
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ένα περιοδικό στην τροχιά των κόμικ!

Κυκλοφορεί το 8ο τεύχος με τη συνέχεια των ελληνικών και ξένων σειρών και με αυτοτελείς ιστορίες από τις 19 Απριλίου 2019 σε όλη την Ελλάδα.

Περιεχόμενα:


ΣΑΤΑΝΙΑ Επεισόδιο 3ο - Fabien Vehlmann, Kerascoet Ποια είναι η Θούλη και ποιοι οι κάτοικοί της; Τι έπαθε ο Λεγκόφ; Η κάθοδος συνεχίζεται και ο ρυθμός του καταπληκτικού γαλλικού κόμικ εντείνεται συνεχώς. Άλλωστε, η κόλαση είναι κοντά ή μήπως όχι;


ΛΗΣΤΕΣ Επεισόδιο 3ο - Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΟΥ ΝΤΟΒΑ, Γιώργος Γούσης, Γιάννης Ράγκος Ο Γιολδάσης περνά ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι του πίνοντας με φίλους. Η συνέχεια όμως θα είναι απρόσμενη γι αυτόν, τη γυναίκα του αλλά και τον συνένοχό του, τον Βέτσο. Οι Ντοβαίοι έχουν ξεκινήσει πια τη δράση τους.


ΑΡΠΗ Επεισόδιο 3ο - Έλενα Γώγου, Ηλίας Κυριαζής (σενάριο) Έτσι ξεκίνησαν όλα. Μια αναδρομή στο παρελθόν της Άρπης και της Τεύτας θα φωτίσει το παρόν και τις πράξεις τους.


ΜΕΡΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ Επεισόδιο 3ο - Παναγιώτης Παντaζής, Στρατής Ρέλλος (σενάριο) Μεγάλο Σάββατο. Η ανάσταση γίνεται παραδοσιακά, με όλα τα ηχητικά και οπτικά εφέ. Πιο πριν όμως η Μάγδα με την ξαδέλφη της ήρθαν ακόμη πιο κοντά μεγαλώνοντας το δέσιμό τους.


ΚΟΒΑΝΕ CALLING Επεισόδιο 3ο - Zerocalcare Για τον Zerocalcare, η Ρεμπίμπια, το προάστειο της Ρώμης ελιναι το κέντρο του κόσμου. Εκεί συμβαίνουν όλα τα φοβερά και τρομερά στη ζωή του. Ή μήπως όχι πλέον;


ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ - Αντώνης Βαβαγιάννης Η αλεκτορομαντεία υπήρξε μια πρακτική του μακρινού παρελθόντος. Όταν τη σχολιάζει ο Βαβαγιάννης παίρνει άλλες διαστάσεις.

Εκτός των νέων σειρών, η ύλη του τεύχους περιλαμβάνει αυτοτελείς ιστορίες από καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες και τις γνωστές και αγαπημένες στήλες νέων και συνεντεύξεων:


ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΙΜΑ - Γιάννης Ράγκος, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος Το τέταρτο από τα αυτοτελή επεισόδια της αστυνομικής σειράς που γράφει ο Γιάννης Ράγκος και εμπνέεται από πραγματικά εγκληματικά γεγονότα με τίτλο "Αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια". Ο Σπύρος ήταν ένας επιτυχημένος φυσικοθεραπευτής, στη διάρκεια της εβδομάδας έμοιαζε να ζει μια φυσιολογική ζωή. Τα Σαββατοκύριακα όμως ήταν άλλος...


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ - Αντώνης Βαβαγιάννης Οι πράξεις των ανθρώπων και κάποτε τα λόγια τους έχουν πολλές φορές ...θανατηφόρα αποτελέσματα ιδίως αν τ ακούει ο Βαρκάρης.


ΖΑΧΑΡΗ - Γεωργία Ζάχαρη Άλλη μια νυχτερινή έξοδος της Ζάχαρης στην οποία δεν περνά ακριβώς ζάχαρη και πώς θα μπορούσε όταν σχετίζεται και με τον Καρυωτάκη (!)


ΔΙΗΓΗΜΑ: ΛΕΓΕΩΝ του Κυριάκου Αθανασιάδη με εικονογράφηση από τον Κanello Cob Μια αλυσίδα ταγμένων από χιλιάδες χρόνια φυλάσσουν την Έξοδο μέχρι σήμερα, ανελλιπώς, μέχρι σήμερα...
Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι ένας μετρ της γραφής και της σκοτεινής ατμόσφαιρας. Έτσι είναι και αυτό το διήγημά του γραμένο αποκλειστικά για τον Μπλε Κομήτη.


ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚ - από τον Σπύρο Γιαννακόπουλο Οι νέες κυκλοφορίες κόμικ στο εσωτερικό και εξωτερικό αλλά και το Τop 5 comics που μας δίνει σε αυτό το τεύχος η Γεωργία Ζάχαρη, δημιουργός της ομώνυμης σειράς.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!