Ο Χάρης και η ΔΕΠ-Υ

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 10.00
9.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
525113
Εκδόσεις: Οσελότος
Σελίδες:68
Ημερομηνία Έκδοσης:12/5/2020
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Άμεσα διαθέσιμο
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές στη διάρκεια του εργασιακού βίου τους οι εκπαιδευτικοί διασταυρώνουν τα βήματά τους με εκείνα των παιδιών με ΔΕΠ-Υ. Η εργασία αυτή αποτυπώνει ξεκάθαρα μέσα από τη μελέτη περίπτωσης που πραγματεύεται, αυτή την πραγματικότητα. Οι εκδηλώσεις της συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται, προβληματίζουν τους δασκάλους και τους υποψιάζουν δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρώιμη παρέμβαση, όσο και στην εκπαιδευτική πρακτική.

Ο στόχος επομένως του βιβλίου χαρακτηρίζεται πολλαπλός, αφού αφενός προσπαθεί να παρουσιάσει τις ιδιαίτερες εκείνες συμπεριφορές που καθρεφτίζουν τη διαταραχή και κάνουν αντιληπτή την ύπαρξή της, και αφετέρου επιχειρεί να θέσει τις βάσεις της εφαρμογής μιας ευέλικτης διαχείρισης που βασίζεται στην αποδοχή και στον σεβασμό της διαφορετικότητας.
Το βιβλίο αυτό λοιπόν απευθύνεται αρχικά σε εκπαιδευτικούς κυρίως της Προσχολικής και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε γονείς, προκειμένου να προχωρήσουν σε βαθύτερη κατανόηση της ΔΕΠ-Υ και του τρόπου αντιμετώπισής της τόσο στα ακαδημαϊκά πλαίσια, όσο και στην οικογένεια.
Συγγραφέας:
Μπελτσώνια, Κωνσταντίνα
Εκδότης:
Οσελότος
Σελίδες:
68
ISBN:
9789605649166
Ημερομηνία Έκδοσης:
12/5/2020

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!