Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς

Τα νέα Ερευνητικά Δεδομένα και η Περιοδικότητά τους στο Μικρόκυκλο.
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 38.00
30.40
Τιμή Πρωτοπορίας
+
495959
Συγγραφέας: Μουρίκης, Χρήστος
Εκδόσεις: Αθλότυπο
Σελίδες:202
Ημερομηνία Έκδοσης:25/09/2019
ISBN:9789609537148
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΥ, ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ – Τα νέα Ερευνητικά Δεδομένα και η Περιοδικότητά τους στο Μικρόκυκλο.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τα Παιχνίδια Μικρού, Μεσαίου και Μεγάλου Αριθμού Παικτών (ΠΜΑΠ) με Περιορισμούς, στην προπονητική του ποδοσφαίρου, από τα ΠΜΑΠ 1ν1 έως και 10ν10.

Επιπρόσθετα και για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, παρουσιάζεται η ανάπτυξη μιας καθαρά Ποδοσφαιρικής Περιοδικότητας των Παιχνιδιών αυτών, καθώς και το πώς αυτά θα εφαρμόζονται μέσα στον Εβδομαδιαίο Μικρόκυκλο (με έναν ή δύο αγώνες). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και η ανάλυση όλων των μοντέρνων Θεωριών Περιοδικότητας που ακολουθούν οι κορυφαίες ομάδες για να αναπτύξουν και να σταθεροποιήσουν το «ιδανικό επίπεδο απόδοσης» των ποδοσφαιριστών τους.

Στο τελευταίο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται 50 εντελώς νέα παιχνίδια που προτείνονται ανάλογα για κάθε προπονητική μονάδα, ειδικά από την ΗΑ-4 (τέταρτη μέρα πριν τον αγώνα) μέχρι την ΗΑ-1. Καθένα από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εφαρμόζεται έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους στόχους που σχετίζονται με τις παραμέτρους της Φυσικής Κατάστασης, της Τεχνικής και κυρίως, της Τακτικής Προετοιμασίας.

Όλα αυτά τα ΠΜΑΠ μπορούν να εφαρμοστούν στην προπόνηση ποδοσφαιριστών υψηλού αλλά και χαμηλότερου επιπέδου σε όλες τις ηλικίες.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που συμπυκνώνει τις γνώσεις του συγγραφέα, καθώς και τις ανεκτίμητες εμπειρίες που έχει αποκτήσει από τη συνεργασία του με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης προπονητικής (L. Jardim , Michel, V. Pereira, p. Bento, P. Martins και φυσικά, τον Ernesto Valverde και τους συνεργάτες του Jon Aspiazu και Jose Antonio Pozanco)!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!