Ιατρική εκπαίδευση

Μια παραμελημένη τέχνη
20.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
510799
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:240
Ημερομηνία Έκδοσης:04/10/2019
ISBN:9789605834586
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η Ιατρική εκπαίδευση - Μια παραμελημένη τέχνη του Θεόδωρου Μουντοκαλάκη, επί σειρά ετών καθηγητή Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εστιάζει σε έναν τομέα της Ιατρικής που δεν έχει ως σήμερα τύχει της δέουσας προσοχής. Και αυτός δεν είναι άλλος από τη διδασκαλία της.

Αποτελώντας, εκτός από καθημερινή κλινική πρακτική, και αντικείμενο εκμάθησης, η ιατρική επιστήμη θα πρέπει να διδάσκεται κατά τρόπο διεξοδικό, λεπτομερή και εμπεριστατωμένο, ώστε η γνώση να προσλαμβάνεται και να γίνεται κτήμα του φοιτητή-μελλοντικού ιατρού. Προς αυτήν την κατεύθυνση το βιβλίο προσεγγίζει θέματα όπως τα εκπαιδευτικά αντικείμενα, η προετοιμασία της αξιολόγησης, ο σχεδιασμός, οι μέθοδοι και οι τεχνικές εκπαίδευσης, αλλά και η εφαρμογή της αξιολόγησης.

Το Παράρτημα στο τέλος του βιβλίου, με παλαιότερα κείμενα του συγγραφέα με θέμα την ιατρική εκπαίδευση, καταδεικνύει το διαχρονικό ενδιαφέρον του για τον συγκεκριμένο τομέα, έναν τομέα που όντως έχει παραμεληθεί.

Η "Ιατρική εκπαίδευση - Μια παραμελημένη τέχνη" αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για όλους όσοι προσεγγίζουν την ιατρική επιστήμη από την πλευρά του εκπαιδευτή, όχι μόνο του πανεπιστημιακού δασκάλου, αλλά κάθε εκπαιδευτή που πρόκειται να μεταλαμπαδεύσει την επιστημονική γνώση στους φοιτητές και στους ιατρούς.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!