Μίζερι

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €8.00
152831
Συγγραφέας: Κινγκ, Στέφεν
Εκδόσεις: Bell
Σελίδες:410
Μεταφραστής:ΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/11/2007
ISBN:9789606204562


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Η Μίζερι Τσάστεϊν ήταν νεκρή. Ο Πολ Σέλντον την είχε μόλις σκοτώσει και μάλιστα με απέραντη αγαλλίαση, ασκώντας το δικαίωμα του συγγραφέα που αποφασίζει κάποια στιγμή να δώσει τέλος σ' ένα δημιούργημά του. Η δημοφιλής ηρωίδα των βιβλίων του τον είχε κάνει πλούσιο και διάσημο, αλλά ταυτόχρονα έπνιγε το συγγραφικό του ταλέντο κι έκανε τη δουλειά του να μοιάζει με αφόρητη αγγαρεία. Είχε βρεθεί πια να καταστρώνει τις απίθανες περιπέτειές της. Τώρα ήταν επιτέλους ελεύθερος ν' ασχοληθεί με κάτι αληθινά ουσιαστικό, να γράψει αυτά που πάντα επιθυμούσε.
Όμως τότε ακριβώς του συνέβη το απρόβλεπτο: ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα σ' έναν ορεινό, χιονισμένο δρόμο του Κολοράντο. Ένα ατύχημα, που τον καθήλωσε με φρικτούς πόνους σ' ένα άγνωστο κρεβάτι, όχι ενός νοσοκομείου, αλλά στο απομονωμένο πάνω στο βουνό σπίτι της Άννι Γουίλκς.
Για καλή του τύχη, η Άννι ήταν κάποτε νοσοκόμα και διέθετε άφθονα δυνατά παυσίπονα στο σπίτι της. Ταυτόχρονα όμως ήταν και φανατική αναγνώστρια των περιπετειών της Μίζερι. Κι όταν ανακάλυψε τι είχε κάνει ο Πολ στην αγαπημένη της ηρωίδα, θύμωσε πολύ. Μα πάρα πολύ...
«Το καλύτερο έργο του King... πραγματικά τρομακτικό».

USA Today

Κριτικές

Ένα από τα πιο εμπνευσμένα βιβλία του Κίνγκ... Κρίμα που έδώ και πολλά χρόνια δε γράφει τίποτε που να πλησιάζει τη δύναμη, την πρωτοτυπία και την κλάση των παλαιότερων ιστοριών του...

Ένα απλά συναρπαστικό βιβλίο! Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου! Και αυτό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό είναι ότι ο King προσφέρει στον αναγνώστη πολύτιμες πληροφορίες για τη συγγραφή. Για την έμπνευση, για τις τεχνικές που ένας συγγραφέας χρησιμοποιεί. Ένα πραγματικά καλό βιβλίο.

Για το συγκεκριμενο βιβλιο, "εβγαλα το καπελο" στον Κινγκ. Το λεω αυτο, καθως δεν ειμαι φαν του. Πολυ καλη η ιδεα για την πραγματοποιηση ενος τετοιου βιβλιου, κλειστοφοβικο θα το χαρακτηριζα.....αν και σε πολλα σημεια προσωπικα το βρηκα βαρετο....αυτο ομως δε μειωνει σε τιποτα, τη συνολικη κριτικη μου.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!