Michelle Obama: Becoming - Η δική μου ιστορία

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
+
489775
Συγγραφέας: Obama, Michelle
Σελίδες:520
Επιμελητής:ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
Μεταφραστής:ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΡΗΓΟΥΛΑ - ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:13/11/2018
ISBN:9786188403208
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Όταν ήταν μικρό κορίτσι, ο κόσμος της Μισέλ Ρόμπινσον ήταν το Σάουθ Σάιντ, η «Νότια Πλευρά» του Σικάγου, όπου μοιράζονταν με τον αδελφό της, τον Κρεγκ, ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο της οικογενειακής κατοικίας και έπαιζαν κυνηγητό στο πάρκο, και όπου οι γονείς της, Φρέιζερ και Μαριάν Ρόμπινσον, τη μεγάλωσαν να είναι ειλικρινής και ατρόμητη. Όμως η ζωή την οδήγησε σύντομα πολύ πιο μακριά, από τις αίθουσες του Πρίνστον όπου έμαθε για πρώτη φορά τι σημαίνει να είσαι η μοναδική μαύρη γυναίκα στο δωμάτιο μέχρι τον γυάλινο ουρανοξύστη όπου εργάστηκε ως δυναμική εταιρική δικηγόρος – και όπου, ένα καλοκαιρινό πρωινό, εμφανίστηκε στο γραφείο της ένας φοιτητής της νομικής που ονομαζόταν Μπαράκ Ομπάμα και ανέτρεψε όλα τα προσεκτικά μελετημένα προσωπικά της σχέδια.
Στο βιβλίο αυτό, η Μισέλ Ομπάμα περιγράφει για πρώτη φορά τα πρώτα χρόνια του γάμου της, όταν προσπαθούσε να ισορροπήσει τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις της με την ορμητικά εξελισσόμενη πολιτική σταδιοδρομία του συζύγου της. Μας αποκαλύπτει την ιδιωτική διένεξη του ζευγαριού για το αν θα έπρεπε εκείνος να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος και αναφέρεται στον ρόλο της, αργότερα, κατά την προεκλογική εκστρατεία, όταν ήταν πολύ δημοφιλής αλλά συχνά και στόχος κριτικής. Αφηγείται με χάρη, καλή διάθεση και ασυνήθιστη ειλικρίνεια, και παρουσιάζει γλαφυρά το παρασκήνιο του χρονικού της εκτόξευσης της οικογένειάς της στα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως, αλλά και τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των οκτώ αξιοσημείωτων χρόνων στον Λευκό Οίκο – καθώς εκείνη μάθαινε τη χώρα της και η χώρα μάθαινε εκείνην.
Το βιβλίο Becoming – Η δική μου ιστορία μάς οδηγεί από τις μικρές κουζίνες της Αϊόβας και τις αίθουσες δεξιώσεων του Μπάκινχαμ μέχρι περιστατικά που δείχνουν στιγμές αφόρητου πόνου και μεγάλης αντοχής, και μας αποκαλύπτει εκ βαθέων την ψυχή μιας ξεχωριστής, πρωτοποριακής προσωπικότητας της Ιστορίας καθώς προσπαθεί να ζήσει αποφεύγοντας καθετί προσποιητό και εντάσσοντας την προσωπική της δύναμη και άποψη στην υπηρεσία υψηλότερων ιδανικών. Αφηγείται την ιστορία της με εντιμότητα και γενναιότητα, θέτοντας έτσι μια πρόκληση για όλους μας: Ποιοι είμαστε και ποιοι θέλουμε να γίνουμε;

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!