Βιβλιοτετράδιο Νεοελληνικής λογοτεχνίας Γ Γενικού λυκείου

Έκπτωση
10%
506594
Εκδόσεις: Πατάκης
Σελίδες:272
Ημερομηνία Έκδοσης:22/7/2019


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Το Βιβλιοτετράδιο Νεοελληνικής Λογοτεχνίας – Γ΄ Γενικού Λυκείoυ απευθύνεται τόσο στους μαθητές και στις μαθήτριες όσο και στους/ στις εκπαιδευτικούς. Παρουσιάζει με τρόπο εύληπτο και στοχευχένο το σύνολο της τυπολογίας των ερωτήσεων που μπορεί να ζητηθούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αξιοποιώντας τον νέο και αναμορφωμένο τρόπο αξιολόγησης.

Παράλληλα,αποτελεί χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να αξιοποιηθεί στη (σχολική ή φροντιστηριακή) τάξη, προκειμένου να προετοιμαστούν οι μαθητές και οι μαθήτριες μεθοδικά και οργανωμένα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Περιλαμβάνει:

τη μεθοδολογία πρόσληψης/κατανόησης του λογοτεχνικού κειμένου με ενδεικτικές ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά και ασκήσεις εμπέδωσης (αξιοποιούνται 16 λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα και πεζά)
39 επιλεγμένα λογοτεχνικά κείμενα (ποιήματα, πεζά και θεατρικά) για επεξεργασία, τα οποία κατανέμονται σε 14 διαφορετικές θεματικές ενότητες
υποστηρικτικό υλικό για κάθε λογοτέχνη (εργοβιογραφικά στοιχεία, χαρακτηριστικά της γραφής του, κριτικές για το έργο του, επιλογή βιβλιογραφίας)
γλωσσάρι λογοτεχνικών όρων
Συγγραφέας:
Λαμπράκος, ΕυστράτιοςΜητρούλιας, Παναγιώτης
Εκδότης:
Πατάκης
Σελίδες:
272
ISBN:
9789601683393
Ημερομηνία Έκδοσης:
22/7/2019

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική