Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 12.23
9.78
Τιμή Πρωτοπορίας
+
316492
Συγγραφείς: Gruner, Hermann , Metz, Reinhold
Σελίδες:114
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789603314356
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του Αρτοποιού και Ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!