Mensa Μέτρησε την προσωπικότητά σου

Ο οδηγός της Mensa για να μετρήσετε την προσωπικότητά σας: τα συναισθήματα, τις ικανότητες, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας
Έκπτωση
60%
Τιμή Εκδότη: 12.80
5.12
Τιμή Πρωτοπορίας
+
122403
Συγγραφέας: Allen, Robert. G
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
Σελίδες:220
Μεταφραστής:Πατσού, Αργυρώ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1998
ISBN:9789607510662
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Ξέρεις τον εαυτό σου; Είσαι καλός κριτής χαρακτήρων; Αυτές οι ερωτήσεις είναι βασικές για τη μέτρηση της προσωπικότητας. Από τους πρώτους ανθρώπους που συναθροίζονται σε φυλές και που έπρεπε να ξέρουν ποιοί από τους συντρόφους τους θα αντιμετώπιζαν με γενναιότητα ένα επικίνδυνο ζώο έως τον σύγχρονο εργοδότη που πρέπει να διαλέξει τον σωστό υποψήφιο για την εργασία, η ικανότητα να μετρά κανείς την συμπεριφορά των άλλων υπήρξε ανέκαθεν σημαντική.

Αν είσαι εργοδότης, υποψήφιος εργαζόμενος ή απλώς περίεργος για το τι κάνει τους ανθρώπους να εξαπατούν, χρειάζεται να ξέρεις για τα ψυχομετρικά τεστ. Το βιβλίο "Μέτρησε την Προσωπικότητα σου" όχι μόνο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου - ερευνά επίσης τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν τα προφίλ προσωπικότητας. Εξετάζει το πώς λειτουργούν τα ψυχομετρικά τεστ, ποιές μπορεί να είναι οι παγίδες και πώς συγκρίνονται με τις άλλες μεθόδους αξιολόγησης προσωπικότητας. Ολόκληρο το φάσμα αξιολόγησης της προσωπικότητας καλύπτεται: από παλαιότερες μεθόδους έως τις πιο σύγχρονες, τις αναλύσεις με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών που υπόσχονται γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!