Ανοϊκές Διαταραχές

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 29.68
22.26
Τιμή Πρωτοπορίας
+
546265
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:448
Επιμελητής:Μαύρος, Κωνσταντίνος, Μπαμπατσίκου, Φωτούλα Π., Πράπας, Σωτήρης
Μεταφραστής:Μαύρος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2021
ISBN:9789605083212
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Εξαιτίας της αύξησης των ανοϊκών διαταραχών έχουν προκύψει καινούργιες απαιτήσεις και καθήκοντα για το επάγγελμα φροντίδας ηλικιωμένων. Γι αυτό ήδη στην εκπαίδευση πρέπει να παρέχονται επαρκείς γνώσεις για τις ανοϊκές διαταραχές και οι εκπαιδευόμενοι να ασκούνται σε κατάλληλες συμπεριφορές απέναντι στους πάσχοντες.

Στόχος αυτού του διδακτικού βιβλίου είναι να εναρμονίσει τρεις προϋποθέσεις της επαγγελματικής δράσης μεταξύ τους: επαγγελματικές, κοινωνικές και προσωπικές ικανότητες. Ως εκ τούτου με αυτό το βιβλίο δεν επιδιώκεται μόνο να μεταδοθεί η βασική και συνεχιζόμενη γνώση που αφορά την κλινική εικόνα της άνοιας, αλλά επίσης να καταδείξει, πως μπορεί να αναπτυχθεί η ενσυναίσθηση και η δημιουργικότητα στη συναναστροφή με ανοϊκά άτομα και μία καλή ομαδική συνεργασία.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα, για την κατανόηση των αλλαγών που προκαλούνται από την άνοια και να μπορούν τα ανοϊκά άτομα να φροντίζονται και να συνοδεύονται με επαγγελματική κατάρτιση και προπαντός με ευαισθησία και διακριτικότητα.

Σ’αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται τα περιεχόμενα, τα οποία αφορούν τη φροντίδα και τη συνοδεία ανοϊκών ατόμων, από διαφορετικά διδακτικά πεδία συνενωμένα και συγκεντρωμένα. Επιπλέον προστίθενται απόψεις και προσθήκες, οι οποίες πέραν από τα περιεχόμενα προγραμμάτων σπουδών και μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα. Οι απαραίτητες βάσεις για την κατανόηση των ανοϊκών διαταραχών, ειδικότερα από το χώρο της ψυχιατρικής και της γηριατρικής επεξεργάζονται και σταθεροποιούνται σε συνδυασμό με την κλινική εικόνα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενες/ους βοηθούς φροντιστών ηλικιωμένων και εκπαιδευόμενους φροντιστές. Απευθύνεται και σε όλους τους ειδικούς, (π.χ. ιατρούς, ψυχιάτρους, ψυχολόγους) που εργάζονται με ανοϊκά άτομα, και κυρίως σε φροντιστές που μετεκπαιδεύονται στην γεροντοψυχιατρική. Επιπλέον το βιβλίο είναι κατάλληλο για συγγενείς και εθελοντές, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις ανοϊκές διαταραχές.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!