Νυχτερινό δελτίο

Έκπτωση
40%
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €7.24
54569
Συγγραφέας: Μάρκαρης, Πέτρος
Εκδόσεις: Γαβριηλίδης
Σελίδες:391
Ημερομηνία Έκδοσης:1/6/2008


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Ο αστυνόμος Χαρίτος προσφέρει μεγάλη απόλαυση στους αναγνώστες που ξέρουν να εκτιμούν τις μικρές έξυπνες κακίες...

Buchjournal FrankfurtΟ Πέτρος Μάρκαρης διαθέτει τρία πραγματικά πλεονεκτήματα: έχει μια ωραία ιστορία με θαυμάσιο τέλος, ένα συγκροτημένο αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρο ύφος και τέλος παρουσιάζει έναν ήρωα, που πολιτικά ίσως να μην είναι άμεμπτος αλλά κατορθώνει να εμπνέει τον σεβασμό.

P.S Zurich

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Συγγραφέας:
Μάρκαρης, Πέτρος
Εκδότης:
Γαβριηλίδης
Σελίδες:
391
ISBN:
9789603361879
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/6/2008

ισως ενα απο τα καλυτερα ελληνικα αστυνομικα μυθιστορηματα,καταπληκτικο

Με έντονη κινηματογραφική γραφή, το βιβλίο μου άρεσε αρκετά. Ρεαλιστικοί χαρακτήρες, έξυπνο χιούμορ, ενδιαφέρουσα υπόθεση, απολαυστικός ο αστυνόμος Χαρίτος. Σίγουρα θα διαβάσω κι άλλα του κ Μάρκαρη.

Πολύ απολαυστικό το βιβλίο του Πέτρου Μάρκαρη. Ο χαρακτήρας του επιθεωρητή Χαρίτου ξεχωρίζει στο έργο, κάθως οι ειρωνείες και ο σαρκασμός του τον καθιστούν εξαιρετικό αφηγητή.
Πολύ καλή και η πλόκη, συνεχώς προστίθενται νέα πρόσωπα στο έργο, το οποίο μάλιστα έχει και επίκαιρο χαρακτήρα, αφού αναφέρεται και στο σημαντικό θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Μία πολύ ωραία ιστορία, αβίαστη γραφή, υποδόριο χιούμορ, αληθοφανείς καταστάσεις... Νομίζω ότι είναι ένα από τα δύο-τρία καλύτερα μυθιστορήματα της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας.
Γράψτε μια κριτική