Το άγχος οι νευρώσεις και η θεραπεία τους

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 12.00
10.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
51215
Συγγραφέας: Μαρίνος, Γιώργος
Εκδόσεις: Γλάρος
Σελίδες:148
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1992
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Μια αποτελεσματική ψυχοθεραπευτική μέθοδος με αυτογενείς ασκήσεις

Τι είναι το στρες, το άγχος, οι νευρώσεις; Πώς και πότε εκδηλώνονται και επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη ζωή μας; Ποιοι παράγοντες έξω από το ανθρώπινο σώμα, αλλά και μέσα σ’ αυτό, προκαλούν τις δυσάρεστες αυτές καταστάσεις;

«Οι γιατροί δε μου βρίσκουν τίποτα. Εγώ, όμως, δεν αισθάνομαι καλά, υποφέρω. Νιώθω ανασφάλεια, φοβάμαι ότι κάτι φοβερό θα μου συμβεί. Τι φταίει; Τι πρέπει να κάνω για να ξαναβρώ το θάρρος μου και την αισιοδοξία μου;»

Σ’ αυτά τα καθημερινά και καθολικά ερωτήματα των ανθρώπων που υποφέρουν από καταστάσεις άγχους, κατάθλιψης και νευρικών διαταραχών, απαντά με το βιβλίο αυτό ο ψυχοθεραπευτής-ψυχολόγος Γιώργος Μαρίνος, που ζει και ασκεί το επάγγελμά του στη Θεσσαλονίκη. Με απλό και κατανοητό τρόπο, εξηγεί τη λειτουργία του νευρικού μας συστήματος και τους μηχανισμούς μέσα από τους οποίους ο άνθρωπος οδηγείται στο άγχος και τις νευρώσεις. Παράλληλα παρουσιάζει την ψυχοθεραπευτική μέθοδο με τις αυτογενείς ασκήσεις, προσφέροντας αποτελεσματική βοήθεια σε κάθε άνθρωπο που θέλει να προστατεύσει τα νεύρα του, την υγεία του και την ψυχική του ισορροπία.
Συγγραφέας:
Μαρίνος, Γιώργος
Εκδότης:
Γλάρος
Σελίδες:
148
ISBN:
9789602752203
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1992

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική