Η διαμεσολάβηση για όλους

και η σχολική διαμεσολάβηση
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 22.00
19.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
566187
Συγγραφέας: Μάραντος, Παύλος
Εκδόσεις: Ινφογνώμων
Σελίδες:274
Ημερομηνία Έκδοσης:10/12/2021
ISBN:9786185590147
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η διαμεσολάβηση εφευρέθηκε για να υπηρετήσει τις ανθρώπινες σχέσεις και στηρίζεται στη διαπραγμάτευση. Η ζωή μας όλη είναι διαπραγμάτευση, αφού όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ διαπραγματευόμαστε, άλλοτε συνειδητά και άλλοτε όχι. Η διαπραγμάτευση χρειάζεται καλή διάθεση και καλή πίστη και γίνεται στη βάση ορισμένων αρχών και με ορισμένα αντικειμενικά κριτήρια, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες της κάθε πλευράς. Ζητούμενο είναι μια δίκαιη και συνετή συμφωνία, που να ικανοποιεί τα συμφέροντα όλων των πλευρών.
Σε οποιαδήποτε διαφορά, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη, εάν τα μέρη επιθυμούν μια δίκαιη και συμφέρουσα συμφωνία, η διαπραγμάτευση είναι 100% ο καλύτερος τρόπος επίλυσης της διαφοράς. Και μάλιστα, με ταχύτητα, ευελιξία και με μικρό κόστος. Ως εκ τούτου, η διαπραγμάτευση με βάση αρχές και αντικειμενικά κριτήρια είναι αδιαπραγμάτευτη.
Έχοντας το όραμα της διαμεσολάβησης, ελπίζουμε στην ανάπτυξη μιας νοοτροπίας και κουλτούρας διαμεσολάβησης –και «Εθελοντικής διαμεσολάβησης»- που θα συμβάλει στη δημιουργία καλύτερων ανθρώπινων σχέσεων, μιας καλύτερης κοινωνίας, ενός καλύτερου κόσμου. Έτσι, όλο και περισσότεροι θα προσπαθούν το όραμα της διαμεσολάβησης να γίνει πραγματικότητα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!