Η δύναμη της γυναίκας

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 12.00
9.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
330625
Εκδόσεις: Μέγας Σείριος
Σελίδες:268
Ημερομηνία Έκδοσης:1/6/2010
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Στο βιβλίο γίνεται μια παρουσίαση της γυναίκας. Αναλύονται τα θεία γνωρίσματα της φύσης της, η αγάπη, η δεκτικότητα, η αφοσίωση. Αναλύονται επίσης οι αδύναμες όψεις της προσωπικότητάς της, που αναστέλλουν την έκφραση της ουσιαστικής δύναμής της.

Για κάθε στοιχείο που αναπτύσσεται δίνονται παραδείγματα από εμπειρίες της συγγραφέως και άλλων γυναικών. Περιγράφεται ο συγκινησιακός τους κόσμος, η ενστικτώδης φύση τους, η δημιουργική τους δύναμη. Εξηγείται πώς αυτά επηρεάζουν και θετικά και αρνητικά τη λειτουργία τους στην οικογένεια, στη δουλειά, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Στα κεφάλαια αναπτύσσονται πολλά θέματα. Ορισμένα από αυτά είναι η τελειομανία, η μοναξιά, η επαγγελματική δράση, η ανάγκη της γυναίκας για την παρουσία του άντρα κτλ.

Ένας είναι ο στόχος όλων των αναλύσεων και των παραδειγμάτων που δίνονται στο βιβλίο. Ο στόχος αυτός είναι να εμπιστευθεί η γυναίκα τον εαυτό της, να γίνει ένα άτομο υπεύθυνο και να λειτουργεί με την ψυχή και την καρδιά της. Αυτό θέλει κατά βάθος να εκφράσει κάθε γυναίκα, γιατί αυτή είναι η φύση της. Τη φύση αυτή υμνεί η συγγραφέας και προτρέπει όλες τις γυναίκες να την εκδηλώσουν με πράξεις αγάπης και προσφοράς στους άλλους.
Συγγραφέας:
Λυκιαρδοπούλου, Κλαίρη
Εκδότης:
Μέγας Σείριος
Σελίδες:
268
ISBN:
9789607350398
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/6/2010

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!