Η Ιερή Γεωγραφία της Ελλάδος

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.90
11.13
Τιμή Πρωτοπορίας
+
507091
Συγγραφέας: Λίτσας, Νίκος
Εκδόσεις: Υπατία-Λυδία
Σελίδες:198
Επιμελητής:Ηλιοπούλου, Βάσω
Ημερομηνία Έκδοσης:30/7/2019
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Τα πάμπολλα αστρολογικά σύμβολα στα νομίσματα αρχαίων ελληνικών πόλεων, αλλά και σε προσόψεις ναών, φανερώνουν ένα σαφές γεωδαιτικό σχέδιο προβολής του ζωδιακού κύκλου στην ελληνική γη, με επίκεντρο τους Δελφούς. Είναι φανερό ότι οι αρχαίοι Έλληνες ακολουθούσαν συνειδητά την ουράνια τάξη του ζωδιακού, διατάσσοντας ανάλογα τις πόλεις και τα ιερά τους γύρω από το δελφικό κέντρο!
Ένας αριθμός ανεξήγητων φαινομένων διερευνάται επιστημονικά και τεκμηριώνεται ικανοποιητικά από τον συγγραφέα Νίκο Β. Λίτσα, στις σελίδες του βιβλίου.
- Παγκόσμια ενεργειακά ρεύματα, Γραμμές L και κόμβοι Hartmann, Γαία, Τόποι Δύναμης, Ιερή Γεωμετρία, Η θεογνωσία της Αστρολογίας, Ιερά and Πόλεις της Ελλάδος και η θέση τους με Αστερισμούς, "Πύλες" της Ελλάδος
- Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από το μεγαλείο και την παρακμή των πολιτισμών;, Ποιες άγνωστες ενέργειες διατρέχουν τον πλανήτη μας και πώς αυτές εστιάζονται σε συγκεκριμένα Κέντρα Δύναμης;, Τι γεννά τις ενεργειακές πύλες, τις εμφανίσεις οντοτήτων και τα αλλόκοτα φαινόμενα;, Ήταν τυχαία η διάταξη και η κατασκευή των αρχαιοελληνικών πόλεων και ιερών;, Γιατί επέλεξαν οι αρχαίοι Έλληνες τον Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα και τις Θερμοπύλες ως τόπους νικηφόρας αναμέτρησης;, Πού βρίσκονται τα ελληνικά κέντρα δύναμης και πώς συνδέονται μεταξύ τους;
Η αρχαία επιστήμη της Ιερής Γεωγραφίας επανέρχεται δραματικά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Το βιβλίο με τίτλο Η Ιερή Γεωγραφία της Ελλάδος αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη και έγκυρη μελέτη στη χώρα μας.
Συγγραφέας:
Λίτσας, Νίκος
Εκδότης:
Υπατία-Λυδία
Σελίδες:
198
ISBN:
9786188427570
Επιμελητής:
Ηλιοπούλου, Βάσω
Ημερομηνία Έκδοσης:
30/7/2019

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική