Κωπηλατώντας χωρίς κουπιά

Έκπτωση
20%
300877
Συγγραφέας: Lindquist, Ulla-Carin
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:235
Ημερομηνία Έκδοσης:1/11/2007


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Η Ούλλα-Κάριν Λίντκβιστ είχε έναν ευτυχισμένο γάμο, τέσσερα αξιολάτρευτα παιδιά και μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως εκφωνήτρια ειδήσεων. Όλα αυτά άλλαξαν όταν, καθώς πλησίαζε τα πενήντα, άρχισε να παρατηρεί ότι έχανε σταδιακά τις δυνάμεις της και αισθανόταν περίεργα μουδιάσματα στα χέρια. Πολύ γρήγορα, η διάγνωση πρόβαλε τρομερή: είχε προσβληθεί από την ασθένεια ALS, γνωστή επίσης και ως νόσος Λου Γκέρινγκ.
Καθώς συνειδητοποιούσε την ασθένειά της, ξεκίνησε να γράφει ημερολόγιο, μιλώντας για τη λαβωμένη υγεία της.

Έχοντας να αντιμετωπίσει αυτή την ανίατη, εκφυλιστική ασθένεια, η Ούλλα συνέχισε να καταγράφει τη ζωή της, όχι μόνο για χάρη των παιδιών της, αλλά και για να αντιμετωπίσει τον επερχόμενο θάνατο της. Μέσα από την απίστευτα οδυνηρή και διάχυτη αποδυνάμωση της, η θαρρετή αφήγηση της Ούλλα μας θυμίζει πόσο πολύτιμη είναι στ αλήθεια η ζωή. Το κουράγιο της κατά τις τελευταίες της μέρες είναι ολοφάνερο στον ανοιχτό και διαυγή λόγο της.

Δυνατό και συγκινητικό, το «Κωπηλατώντας χωρίς κουπιά» είναι ένα αξέχαστο έργο που εξερευνά τον τρόμο, τη στενοχώρια και τον πόνο της αρρώστιας, όπως και τα οικουμενικά θέματα της ζωής, του θανάτου, του έρωτα και τη διαχρονική σημασία της οικογένειας.
Συγγραφέας:
Lindquist, Ulla-Carin
Εκδότης:
Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:
235
ISBN:
9789608963160
Μεταφραστής:
Σκάρα, Μίρκα
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/11/2007

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική