Μηχανική τροφίμων

Θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, λειτουργικές μονάδες
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 30.00
22.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
106218
Σελίδες:418
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2000
ISBN:9789607425287
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί σα βασικό βοήθημα των φοιτητών του τομέα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων στο μάθημα «Μηχανική τροφίμων». Στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι η εξοικείωση των φοιτητών μας με τις βασικές αρχές της Μηχανικής Τροφίμων, έτσι ώστε αφ' ενός να «μιλούν την ίδια γλώσσα» με συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων στο χώρο του εργοστασίου τροφίμων, και αφ' ετέρου να παρεμβαίνουν με επιτυχία στις διάφορες φάσεις της εγκατάστασης και λειτουργίας των γραμμών παραγωγής με στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος παραγωγής.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!