0
Your Καλαθι
Μηχανική τροφίμων
Θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, λειτουργικές μονάδες
Έκπτωση
25%
25%

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί σα βασικό βοήθημα των φοιτητών του τομέα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων στο μάθημα «Μηχανική τροφίμων». Στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι η εξοικείωση των φοιτητών μας με τις βασικές αρχές της Μηχανικής Τροφίμων, έτσι ώστε αφ ενός να «μιλούν την ίδια γλώσσα» με συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων στο χώρο του εργοστασίου τροφίμων, και αφ ετέρου να παρεμβαίνουν με επιτυχία στις διάφορες φάσεις της εγκατάστασης και λειτουργίας των γραμμών παραγωγής με στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος παραγωγής.
Συγγραφέας:
Λαζαρίδης, Χαράλαμπος
Εκδότης:
Γιαχούδη Γιαπούλη
Σελίδες:
418
ISBN:
9789607425287
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2000
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις