Ναταλία και Χριστίνα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Έκπτωση
42%
Τιμή Εκδότη: 7.82
4.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
377306
Εκδόσεις: Καλέντης
Σελίδες:180
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1994
Ναταλία και Χριστίνα είναι δυο ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες πού διαγράφουν την ψυχολογία της σύγχρονης γυναίκας καί την βαθειά υποστασιακή αλλαγή του προσώπου της. Γραμμένες με την γνωστή ποιητική γραφή της συγγραφέως, αυτή της αναλυτικής σκέψης, μας δίνουν το στίγμα της σύγχρονης γυναίκας, πού στο βάθος είναι ή ανάγκη της για απόλυτη προσφορά, αλλά μαζί καί ή μοναξιά της αξιοπρέπειάς της - οί χαμένοι όροι της θυσίας της.


"Στόχος μου ήταν να οδηγήσω τη Ναταλία και τη Χριστίνα σε ένα είδος αυτοανάλυσης, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν τα λάθη τους, αλλά και τη δύναμή τους, και να φτάσουν στην εσωτερική τους αλήθεια, που σημαίνει, στην απελευθέρωση του προσώπου τους.
Η δύναμη της γυναίκας, η υπεροχή της, δεν βρίσκεται στους φεμινιστικούς αγώνες της, αλλά σε εσωτερικές πηγές αυτογνωσίας. Αρκεί να τις αποκαλύψει.
Η Ναταλία και η Χριστίνα θα φτάσουν επώδυνα και από διαφορετικό δρόμο σε αυτή την αποκάλυψη. Στη γνώση πως: Η αξιοπρέπεια με την οποία βιώνουν την προσωπική τους μοναξιά είναι ένα τίμημα της αυτοθυσίας τους."
Συγγραφέας:
Λαμπαδαρίδου-Πόθου, Μαρία
Εκδότης:
Καλέντης
Σελίδες:
180
ISBN:
2229602190430
Ημερομηνία Έκδοσης:
01/01/1994

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!