Κυνηγώντας το μεγάλο ψάρι

Διαλογισμός, συνειδητότητα και δημιουργικότητα
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 9.20
6.44
Τιμή Πρωτοπορίας
+
323284
Συγγραφέας: Λιντς Ντέιβιντ
Εκδόσεις: Πατάκης
Σελίδες:148
Μεταφραστής:Πάντσιος, Γιώργος
Ημερομηνία Έκδοσης:20/10/2009
ISBN:9789601625195
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Στο Κυνηγώντας το μεγάλο ψάρι, ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης David Lynch προσφέρει τη σπάνια δυνατότητα να γνωρίσει κανείς τις καλλιτεχνικές μεθόδους που χρησιμοποιεί, το προσωπικό του ύφος δουλειάς και τα τεράστια δημιουργικά οφέλη που έχει αποκομίσει κάνοντας διαλογισμό.

Ο Lynch περιγράφει την εμπειρία της «ένδον κατάδυσης» και «σύλληψης» ιδεών, τις οποίες παρομοιάζει με ψάρια, και της συνακόλουθης επεξεργασίας τους για την τηλεοπτική ή την κινηματογραφική οθόνη, καθώς και για άλλα μέσα με τα οποία ασχολείται, όπως ζωγραφική, μουσική και ντιζάιν. Ο Lynch γράφει για πρώτη φορά για την ενασχόλησή του για περισσότερο από τρεις δεκαετίες με τον Υπερβατικό Διαλογισμό και την επίδραση που έχει στη δημιουργικότητά του.

Σε μια σειρά σύντομων κεφαλαίων, ο Lynch εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται οι ιδέες του – από πού πηγάζουν, πώς τις συλλαμβάνει και ποιες τον ελκύουν περισσότερο. Ειδικότερα, πραγματεύεται τον τρόπο με τον οποίο θέτει σε εφαρμογή τις σκέψεις του και συνδέεται με τους γύρω του. Τέλος, εξετάζει τον εαυτό και τον περιβάλλοντα κόσμο, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η διαδικασία της «ένδον κατάδυσης», που τόσο βαθιά έχει επηρεάσει το έργο του, μπορεί να ωφελήσει άμεσα και τους άλλους.

Το Κυνηγώντας το μεγάλο ψάρι συνιστά μια αποκάλυψη για τους χιλιάδες θαυμαστές του Lynch που επιθυμούν να κατανοήσουν βαθύτερα το προσωπικό του όραμα. Αλλά είναι εξίσου ενδιαφέρον και για όσους αναρωτιούνται πώς μπορούν να καλλιεργήσουν τη δική τους δημιουργικότητα.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!