Ραντάρ και Ηλεκτρονικός Πόλεμος

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 60.00
45.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
555027
Συγγραφέας: Κωστής, Θεόδωρος Γ.
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:712
Ημερομηνία Έκδοσης:28/07/2021
ISBN:9789605083236
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στο να καλύψει βιβλιογραφικά τα σημαντικά τεχνολογικά αντικείμενα των Ραντάρ και του Ηλεκτρονικού Πολέμου και έχει βασισθεί στη μακρόχρονη σχετική εμπειρία του συγγραφέα Δρ. Θεόδωρου Κωστή.

Απευθύνεται (i) σε σπουδαστές των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων για τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει ως σημαντικό διδακτικό βοήθημα , (ii) σε φοιτητές Σχολών Μηχανικών με τις ειδικότητες είτε Τηλεπικοινωνιών είτε Ηλεκτρονικής για τους οποίους αποτελεί ευκαιρία για ενημέρωση ή και εμβάθυνση στα σχετικά αντικείμενα και (iii) σε Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Μηχανικούς που απασχολούνται στην Πολιτική Αεροπορία για τους οποίους μπορεί να χρησιμεύσει ως εγχειρίδιο συμπληρωματικών γνώσεων και εμβάθυνσης.

Η συνδυαστική προσέγγιση του διττού αντικειμένου του βιβλίου από το συγγραφέα πραγματοποιείται με ορθή κατανομή του περιεχομένου, η οποία εκκινεί με την πλήρη ανάπτυξη του επιστημονικού υποβάθρου των αντικειμένων, συνεχίζεται με ευρεία αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων Ραντάρ και ολοκληρώνεται με την παρουσίαση σύγχρονων συστημάτων Ραντάρ και, κυρίως, Ηλεκτρονικού Πολέμου.

Δεδομένου του κατά κύριο λόγο εκπαιδευτικού προσανατολισμού του βιβλίου, το διττό αντικείμενο καλύπτεται πλήρως, τόσο ως προς το αναγκαίο επιστημονικό βάθος όσο και ως προς το εύρος των σχετικών εφαρμογών και συστημάτων. Προσφέρει με κατανοητό και πλήρη τρόπο την ουσιαστική γνώση των επιστημονικών αρχών που αξιοποιούνται για τη σχεδίαση και υλοποίηση των συστημάτων Ραντάρ και Ηλεκτρονικού Πολέμου καθώς και ευρεία ενημέρωση επί των μέχρι τώρα σχετικών τεχνολογικών εξελίξεων.

Σημαντικό θετικό χαρακτηριστικό του βιβλίου αποτελεί ο εμπλουτισμός του με ασκήσεις, παραδείγματα και εφαρμογές που συμβάλλουν στην ταχύτερη κατανόηση των βασικών εννοιών αλλά και την ευκολότερη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη.

Με βάση το βάθος, το εύρος αλλά και την ορθή κλιμάκωση και τον αποτελεσματικό τρόπο παρουσίασης που χαρακτηρίζουν την κάλυψη του διττού αντικειμένου των Ραντάρ και Ηλεκτρονικού Πολέμου, το παρόν βιβλίο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό διδακτικό βοήθημα για τους σπουδαστές των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων προς τους οποίους κυρίως απευθύνεται.

Επίσης, μπορεί να παράσχει την ευκαιρία σε Τηλεπικοινωνιακούς και Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς να γνωρίσουν και ενδεχομένως εμβαθύνουν σε ένα πολύ ενδιαφέροντα τομέα του ευρύτερου αντικειμένου τους αλλά και να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα γνώσεων για Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και επαγγελματίες της Πολιτικής Αεροπορίας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!