Η κιθάρα μου 1

Περιλαμβάνει CD
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 23.40
18.72
Τιμή Πρωτοπορίας
+
395933
Εκδόσεις: Νάκας Φίλιππος
Σελίδες:48
Ημερομηνία Έκδοσης:1/9/2013
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το 1ο και 2ο τεύχος του βιβλίου "Η ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ" μπορεί να αποτελέσει την κύρια μέθοδο εκμάθησης κλασικής κιθάρας για πρωτοετείς μαθητές είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια άλλων βιβλίων (επιλογή δάσκαλου).
Στόχος της μεθόδου είναι η εύκολη και ευχάριστη διδασκαλία, το ταχύτερο αποτέλεσμα (έτσι που να ενθαρρύνεται ο μαθητής για τη συνέχιση των σπουδών του), η αφομοίωση του ρυθμού, της συνοδείας και των συγχορδιών.
Η ύλη και η παρουσίαση των σπουδών της μεθόδου ευνοεί το μάθημα σε γκρουπ. Κύρια χαρακτηριστικά της μεθόδου αποτελούν:
-Το CD που συνοδεύει κάθε τεύχος. Στο CD υπάρχουν ηχογραφημένες όλες οι σπουδές των βιβλίων. Έτσι ο μαθητής στο σπίτι του, πριν από τη μελέτη, μπορεί να ακούσει τη σπουδή που τον ενδιαφέρει.
-Οι περισσότερες από τις σπουδές είναι γραμμένες για δύο κιθάρες. Η 1η κιθάρα είναι ηχογραφημένη στο αριστερό κανάλι και η 2η στο δεξί. Μ αυτόν τον τρόπο ο μαθητής μπορεί να ακούει τη 2η κιθάρα που τον συνοδεύει όσο θα παίζει το θέμα της 1ης ή αντιστρόφως. Αυτός ο τρόπος της μελέτης βοηθάει το μαθητή να συνοδεύει ή να συνοδεύεται, να ακολουθεί το ρυθμό και να ελέγχει τα λάθη του.
-Άλλο χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι η TABLATURE (απεικόνιση των χορδών και τάστων της κιθάρας). Στα πρώτα μαθήματα του 1ου τεύχους ο μαθητής εκτός από τον κλασικό τρόπο γραφής στο πεντάγραμμο έχει βοήθεια την απεικόνιση των χορδών και των θέσεων των δακτύλων με ένα πρακτικό τρόπο την TABLATURE (ΤΑΜΠΛΑΤΟΥΡΑ). Με τη βοήθεια της TABLATURE ο μαθητής μπορεί να ελέγχει τις θέσεις των δακτύλων του και να αισθάνεται σίγουρος για την σωστή εκτέλεση της άσκησης. [...]
Συγγραφέας:
Κριωνάς, ΓιώργοςΤσιτάκης, Α.
Εκδότης:
Νάκας Φίλιππος
Σελίδες:
48
ISBN:
9789602904947
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/9/2013

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!