Κούτζο

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €14.00
265003
Συγγραφέας: Κινγκ, Στέφεν
Εκδόσεις: Bell
Σελίδες:384
Μεταφραστής:ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/03/2005
ISBN:9789604508204


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

«Αν υπάρχει ένα δίδαγμα που βγαίνει από αυτό το βιβλίο, είναι ότι κανείς δεν είναι ασφαλής… Ο Κινγκ εστιάζει σκόπιμα στο τρόμο της καθημερινότητας… Φαίνεται να προειδοποιεί τους αναγνώστες του ότι ο φόβος μπορεί να μας περιμένει πράγματι στην επόμενη στροφή, οι άσχημες πλευρές της ζωής να μας φανερωθούν ανά πάσα στιγμή», σημειώνεται για το Κούτζο στο The Stephen King Universe, μια από τις πιο γνωστές συλλογικές μελέτες που έχουν γραφτεί για το έργο του μεγάλου δημιουργού.

Ένα υποβλητικό βιβλίο, που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο, το 1983, με το οποίο ο Κινγκ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά δεξιοτέχνης του υπόγειου τρόμου αλλά και διεισδυτικός παρατηρητής των πιο σκοτεινών πτυχών της ανθρώπινης ψυχής.

***
Συνέβη εντελώς αθώα, αλλά κάπως έτσι δε γίνεται πάντα; Ένα μεγάλο, φιλικό σκυλί κυνηγάει ένα λαγό σε μια κρυμμένη υπόγεια σπηλιά –και ξυπνάει ένα κοιμισμένο κακό πιο αμείλικτο κι από τον ίδιο το θάνατο.

Ένα τετράχρονο αγοράκι βλέπει τρομοκρατημένο να ανοίγει η πόρτα της ντουλάπας στο δωμάτιό του χωρίς να την αγγίξουν ανθρώπινα χέρια, και ουρλιάζει στη θέα δύο κόκκινων ματιών που γυαλίζουν σατανικά μες στο σκοτάδι…

Στο Κάστλ Ροκ του Μέιν έχει εισβάλει κάτι αποτρόπαιο… Κάτι που οι άντρες, οι γυναίκες και τα παιδιά της μικρής πόλης ούτε που υποψιάζονται, ώσπου είναι πια πολύ αργά. Ο πυρετός του τρόμου ανεβαίνει και εξαπλώνεται και κανείς δεν είναι πια ασφαλής. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το αδηφάγο κακό που ορμάει αδυσώπητα από θύμα σε θύμα…

Τη μετάφραση έχει κάνει η Γωγώ Αρβανίτη.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Κριτικές

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!