Μηνύματα και επαφή με τους αγίους ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Βίοι, προσευχές, μηνύματα-πεμπτουσίες, ύμνοι, τομείς υποστήριξης και θεραπείας
Έκπτωση
50%
Τιμή Εκδότη: 17.04
8.52
Τιμή Πρωτοπορίας
+
416210
Εκδόσεις: Κρύων
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:2229606631274
Θέμα:Βιβλία

Περιγραφή


Εξήντα επτά άγιοι της Ορθοδοξίας παρουσιάζονται και τιμώνται μέσα από σημαντικά στοιχεία του βίου τους, με νέους ύμνους και προσευχές, με μηνύματα - πεμπτουσίες από τον πνευματικό πυρήνα της πορείας τους, και με τομείς υποστήριξης και θεραπείας, μέσα από τους οποίους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον άνθρωπο.

Γνωστοί και αγαπημένοι άγιοι (Άγ. Γεώργιος, Άγ. Δημήτριος, Άγ. Νικόλαος, Αγ. Παρασκευή, Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγ. Εφραίμ, Άγ. Φανούριος, Άγ. Λουκάς κ.ά.) και λιγότερο γνωστοί αλλά εξίσου σημαντικοί (Αγ. Μαρία Αιγυπτία, Άγ. Ονούφριος, Άγ. Λογγίνος, Άγ. Βησσαρίων, Αγ. Θέκλα, Άγ. Ιωάννης Σιναΐτης, Άγ. Θεράπων κ.ά.) εξακολουθούν να είναι παρόντες και φωτεινοί, προκαλώντας συγκίνηση, σεβασμό και έμπνευση. Παραθέτοντας το παράδειγμα της ταπεινής και θαυμαστής ζωής τους, καθώς και ουσιαστικά μηνύματα για καθημερινή χρήση και βίωση από κάθε άνθρωπο, ενδυναμώνουν, γαληνεύουν, ανυψώνουν, καλλιεργούν και εμποτίζουν με πνευματικές αξίες, πίστη και αγάπη τις καρδιές του κόσμου, υπενθυμίζοντας ότι πάντοτε είναι δίπλα μας με σκοπό να μας υποστηρίξουν με τις άγιες δυνάμεις και την ιερή τους αγκαλιά, στο μονοπάτι της ψυχής μας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με σύγχρονη ματιά και αίσθηση της πνευματικότητας και των αγίων, που δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σετ αυτογνωσίας και αγάπης με τις ομότιτλες κάρτες των αγίων, που επίσης κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κρύων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!