Κώδικας Da Vinci

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
+
403700
Συγγραφέας: Brown, Dan
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:584
Επιμελητής:ΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Μεταφραστής:ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:16/07/2014
ISBN:9786180104370
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Ο Ρόμπερτ Λάνγκντον, καθηγητής συμβολολογίας στο Χάρβαρντ, βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι, όταν δέχεται ένα νυχτερινό τηλεφώνημα. Ο ηλικιωμένος έφορος του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο και δίπλα στο πτώμα του βρίσκεται ένας γρίφος. Καθώς ο Λάνγκντον και μια προικισμένη Γαλλίδα αποκρυπτογράφος, η Σοφί Νεβέ, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα παράξενα αινίγματα, ανακαλύπτουν έκπληκτοι μια σειρά από στοιχεία κρυμμένα στα έργα του Ντα Βίντσι.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο: Το θύμα είχε σχέση με το Κοινό της Σιών, μια μυστική οργάνωση της οποίας τα μέλη περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, τον Μποτιτσέλι, τον Βικτόρ Ουγκώ και τον Ντα Βίντσι. Σε μια απεγνωσμένη κούρσα μέσα στο Παρίσι και ακόμη παραπέρα, ο Λάνγκντον και η Νεβέ βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν άγνωστο πανίσχυρο αντίπαλο που φαίνεται να προβλέπει κάθε κίνησή τους. Αν δεν καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν τον γρίφο, τα έγγραφα του Κοινού της Σιών θα χαθούν για πάντα.

Ένα συναρπαστικό βιβλίο που από την πρώτη σελίδα μέχρι το απρόβλεπτο τέλος του αποδεικνύει ότι Νταν Μπράουν είναι ένας αριστοτέχνης της μυθιστοριογραφίας.

Κριτικές

Ενα βιβλιο που ειναι πλεον μπεστ σελερ των μυθιστορηματων.Η πλοκη του μυστηριωδης και μυστικηστικη δεν κουραζει και δεν χρειαζετε να εισαι μελος μασονικης στοας γιανα καταλαβαινεις τους απειρους συμβολισμους του.Η παγκοσμια απηχηση του οφειλεται στο οτι οι αναγνωστες διψανε πλεον για βιβλια με θεμα μυστικες εταιριες και παγκοσμια διακυβερνηση.

Απίστευτο. Στο ίδιο μήκος κύματος με το Angels and Demons η αλλιώς Illuminati, το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα Dan Brown. Γρήγορα πλοκή, απόλυτα κατανοητή γλώσσα, διαβάζεται απο όλους. Ένα υπέροχο ταξίδι στην ιστοριά, όπου για μια ακόμα φορά ο δημιουργός του βιβλίου περιπλέκει πανέμορφα την αλήθεια με τον μύθο. Την ιστορία με τα παραμύθια. Αξίζει!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!