Ο κηπουρός και η καθημερινή κουζίνα στο Βυζάντιο

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 6.36
5.09
Τιμή Πρωτοπορίας
+
72498
Συγγραφέας: Koder, Johannes
Σελίδες:50
Μεταφραστής:Μαρκόπουλος, Αθανάσιος
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/1992
ISBN:9789607079060
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Ο καθένας από μας, που τρώει στο εστιατόριο ή και απλώς αγοράζει συχνά τρόφιμα, ξέρει ότι το κρέας κάθε λογής είναι σχετικά ακριβό και τα λαχανικά εποχή και τα όσπρια θεωρούνται, σε σύγκριση με άλλα τρόφιμα, πιο διαδεδομένα, πιο συνηθισμένα, και συνεπώς πιό κατάλληλα για την καθημερινή κουζίνα.
Το ίδιο συνέβαινε και με τους κατοίκους του Βυζαντινού κράτους στο τέλος της Αρχαίας εποχής και σ όλο τον Μεσαίωνα, όπως δείχνουν π.χ. τα σχετικά κεφάλαια του Επαρχιακού βιβλίου, της γνωστής συλλογής νόμων ορισμένων συντεχνιών της Κωνσταντινούπολης στη μέση βυζαντινή περίοδο, και συγκεκριμένα στην αρχή του 10ου αιώνα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!