Δίκαιο της δικαιοπραξίας - Β έκδοση

Έκπτωση
15%
Τιμή Εκδότη: 65.00
55.25
Τιμή Πρωτοπορίας
+
545462
Εκδόσεις: Σάκκουλας
Σελίδες:696
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2021
ISBN:9789606482922
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Στο Δίκαιο των Δικαιοπραξιών, ως τη φυσική συνέχεια των Γενικών Αρχών του Αστικού Δικαίου, η έννομη τάξη και μαζί της η νομική επιστήμη ακολουθούν την ακραία αφαίρεση κατά την κατάστρωση των κανόνων δικαίου. Η ερμηνεία και εφαρμογή τους προϋποθέτουν τη γνώση του πρώτου μέρους των Γενικών Αρχών και αποτελούν τη βάση για την κατανόηση και εφαρμογή του εν γένει Αστικού Δικαίου.

Στην παρούσα δεύτερη έκδοση η ύλη διαρθρώνεται συστηματικά σε τέσσερα μέρη με επιμέρους κεφάλαια και σε εβδομήντα τέσσερις συνολικά παραγράφους που συμβάλουν στην ξεκάθαρη δομή του έργου και εμπλουτίζονται πολύ συχνά με παραδείγματα ή με αποσπάσματα από δικαστικές αποφάσεις, επιδιώκοντας την καλύτερη κατανόηση και τη συσχέτιση των εννοιών, αλλά και τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

Στόχος του έργου είναι να αποτελέσει ένα επιστημονικό βοήθημα τόσο για τον φοιτητή όσο και για τον ώριμο νομικό. Ένας τέτοιος στόχος επιβάλλει την τήρηση μιας ισορροπίας στην ανάπτυξη των θεμάτων και μάλιστα τέτοιας ισορροπίας που αφενός να επιτρέπει στο φοιτητή να αντιληφθεί και να αφομοιώσει τις καινούργιες έννοιες, αφετέρου να ικανοποιεί τον προχωρημένο νομικό στις ποικίλες αναζητήσεις του.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!