Ούτε κι εσύ τον γουστάρεις. Να σαι ειλικρινής... ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Ανέβασε τις απαιτήσεις σου και βρες τον άντρα που σου αξίζει
Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 12.74
7.64
Τιμή Πρωτοπορίας
+
363839
Συγγραφέας: Kerner, Ian
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:182
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2008

Ούτε κι εσύ τον γουστάρεις, αλλά...- Κοιμήθηκες μαζί του

- Συνεχίζεις να βγαίνεις μαζί του

- Όλες σου οι φίλες παντρεύονται

- Δεν υπάρχουν πια σωστοί άντρες.Δικαιολογίες... δικαιολογίες... δικαιολογίες...Αυτός δεν ήταν ποτέ "ο άντρας της ζωής σου", αλλά έριξες τις απαιτήσεις σου χαμηλά και συνέχισες να βγαίνεις μαζί του. Γιατί; Για πολλούς λόγους: ένιωθες μοναξιά, ένιωθες κάψες, όλες οι φίλες σου παντρεύονται - διάλεξε και πάρε. Και πριν καλά καλά το καταλάβεις, την πάτησες και έφαγες κόλλημα με το ρεμάλι. Τρέχα γύρευε.

"Απαραίτητο σε όλους τους άντρες που έχουν σχέση και σε όλες τις γυναίκες που αναρωτιούνται γιατί δεν είναι ικανοποιημένες".

Ο κόσμος είναι γεμάτος αισθησιακές γυναίκες, αλλά στο σημερινό "νυφοπάζαρο" υπάρχουν πολύ λίγοι σωστοί άντρες για να φτάσουν για όλες (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται). Ο δρ. Ίαν Κέρνερ, κλινικός σεξολόγος και συγγραφέας, εξερευνά το πεδίο μάχης του σεξ, των γνωριμιών, τις σχέσεις που δεν καταλήγουν πουθενά και το θλιβερό "λούκι" των ραντεβού, ενώ παράλληλα εξοπλίζει τις γυναίκες με οξύτερες ικανότητες ενόρασης, καθώς κι όλα τα απαρίτητα όπλα για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Με χιούμορ και ειλικρίνεια, ο Κέρνερ δείχνει στις γυναίκες πώς να σπάσουν το φαύλο κύκλο των ραντεβού και να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη του σεξ για να βρουν τον έρωτα και την αγάπη "με έναν υπέροχο τύπο που πραγματικά γουστάρουν".
Συγγραφέας:
Kerner, Ian
Εκδότης:
Εκδόσεις Ορφέας
Σελίδες:
182
ISBN:
2229608963144
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2008

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική