Με πυξίδα το φως

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €8.50
337181
Συγγραφέας: Κατσίβελος, Πάρις
Σελίδες:429
Ημερομηνία Έκδοσης:12/01/2010
ISBN:9789601423067


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Όλα τα θαυμαστά και υψηλά μάς προσφέρονται γενναιόδωρα,
πρέπει όμως να απλώσουμε τα πνευματικά μας χέρια να τα αγγίξουμε και να εργαστούμε για να εκδηλωθούν στην εδώ διάσταση και στην τώρα κατανόησή μας.
Δράκοι και Άγιοι, δυνάμεις του σκότους και δυνάμεις του Φωτός, υπερκόσμια στοιχειά και πνευματικοί οδηγοί, σκιές της νύχτας και φωταψίες καλοκαιρινής αυγής, βρυχηθμοί θηρίων και ωσαννά, δύσβατα μονοπάτια και κάμποι Φωτός, αγκάθια και αγκαλιές, αδελφοί µας στο ρόλο του διώκτη ή του δυνάστη και αδελφοί µας στο ρόλο του προστάτη ή του υπερασπιστή, θλίψη και χαρά, δάκρυα και γέλια, αδιέξοδα και ελπίδες, σκοτάδι και Φως.

Και σ όλα αυτά εμείς έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής. Εμείς έχουμε το τιμόνι και το χειριστήριο της κάθε έκφανσης µέσω της σκέψης, του λόγου, του συναισθήματος και της όποιας τελούμενης πράξης.

Εμείς και μόνον εμείς οδηγούμε τη ζωή µας.

Ευχαριστώ το Μεγαλείο Του που µας εμπιστεύεται και µας αγαπά τόσο.

Τώρα ξέρω ότι οι ποιότητες που επιλέχθηκαν και καλλιεργήθηκαν
σε περασμένες βιώσεις είναι αποσκευές της ψυχής και αιώνια παρακαταθήκη. Υπάρχουν εκεί πάντα, αρκεί να εργαστώ για να τις περάσω στην εδώ συνείδησή μου, αρκεί να προσπαθήσω για να αντλήσω Φως απ τον Ανώτερο Εαυτό μου.

Τώρα προσπαθώ να μην ασεβώ έστω και με αθώα αγανάκτηση. Τώρα ξέρω ότι εκτελώ το πρόγραμμά μου, το πρόγραμμα που Εγώ επέλεξα
γι αυτή τη βίωση πριν περάσω στην ύλη κι αυτή τη φορά. Τώρα ξέρω ότι ο Νόμος για μένα "Εγώ ειμί". Τώρα αντιλαμβάνομαι και αναγνωρίζω το Νόμο της Ανταπόδοσης σαν Νόμο Εναρμόνισης και όχι σαν τιμωρία. Τώρα ευχαριστώ για τις ευκαιρίες και τα μαθήματα που μου προσφέρθηκαν, όσο κι αν επαναστατούσα τις ώρες των μαχών.
Τώρα μπορώ να αντλώ [...]

Κριτικές

Έχουμε όλοι ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, την αυθεντικότητα, το λόγο καρδιάς, την αλήθεια. Αυτές είναι οι αρετές του βιβλίου "Με πυξίδα το Φως". Ας είναι ο λόγος καρδιάς βάλσαμο για όλους μας, ίαμα, χάδι θεραπευτικό στην υπηρεσία του Ανθρώπου και του Πλανήτη Ελεύθερου!
Μαίρη Παραδέλη, μεταφράστρια, επιμελήτρια.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!