Συμβίωση και επικοινωνία στην Ελλάδα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Έκπτωση
65%
Τιμή Εκδότη: 19.17
6.71
Τιμή Πρωτοπορίας
+
448773
Εκδόσεις: Γνώση
Σελίδες:210
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1987

Οι προστριβές και οι συναναστροφές μεταξύ ατόμων και ομάδων είναι το θέμα της μελέτης του καθηγητή του Παν/μίου Αθηνών στο έργο αυτό.
Στη μελέτη αυτή (που εκδόθηκε το 1987 και επανεκδίδεται τώρα από την «Αλεξάνδρεια») αναλύεται και ερμηνεύεται για πρώτη φορά από επικοινωνιακή σκοπιά η καθημερινή ζωή στη σύγχρονη Ελλάδα. Κεντρικό μέλημα του συγγραφέα είναι να διακρίνει τους όρους υπό τους οποίους αναπτύσσονται αφενός σχέσεις προστριβών μεταξύ ατόμων και ομάδων και αφετέρου σχέσεις συναναστροφών.
Αλληλοαμφισβήτηση και προσωρινή αποδοχή, προκλήσεις και ανακωχές, δυσπιστία αλλά και πάθος συνομιλίας, είναι τα χαρακτηριστικά ενός πεδίου δοκιμασιών απ όπου όλοι περνάνε συνεχώς, ισχυροί ή αδύναμοι, επιφανείς ή αφανείς. Το τελικό ερώτημα το οποίο αναλαμβάνει να απαντήσει η μελέτη αυτή αφορά τη δημιουργικότητα. Τι τύχη έχει η δημιουργική προσπάθεια μέσα στην αδιάκοπη αυτή κοινωνική σύμπλεξη;
Ο Βασίλης Καραποστόλης είναι καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Παν/μιο Αθηνών και συγγραφέας. Έχει δημοσιεύσει μελέτες και δοκίμια. Λογοτεχνικά του έργα έχουν επίσης δημοσιευτεί κατά την τελευταία πενταετία.
Συγγραφέας:
Καραποστόλης, Βασίλης
Εκδότης:
Γνώση
Σελίδες:
210
ISBN:
2220002352367
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1987

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!