Κλικ στα Ελληνικά Επίπεδα Β1

Βασικός χρήστης Μέθοδος εκμάθησης της Ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας Κατά τα νέα επίσημα εγκεκριμένα επίπεδα Εγχειρίδιο έντυπο και ηλεκτρονικό
Έκπτωση
15%
Τιμή Εκδότη: 35.28
29.99
Τιμή Πρωτοπορίας
+
408304
Σελίδες:384
Ημερομηνία Έκδοσης:29/10/2014
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά Α1 and Α2 είναι το πρώτο εγχειρίδιο που έχει πλήρως συμμορφωθεί προς τις προδιαγραφές για τα Επίπεδα Ελληνομάθειας, που επισήμως ισχύουν με νόμο του κράτους από το 2010. Οι νέες προδιαγραφές αποτυπώνονται αναλυτικά στον τόμο Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας: Νέο Αναλυτικό εξεταστικό πρόγραμμα, σύνταξη και έκδοση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Θεσσαλονίκη 2013).
Το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά Α1 and Α2 είναι το πρώτο εγχειρίδιο που παρέχει αυθεντικές περιστάσεις επικοινωνίας για τη μελέτη της γλώσσας και στις τέσσερις επικοινωνιακές δεξιότητες κατά το πρότυπο των εξετάσεων ελληνομάθειας.
Το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά Α1 and Α2 είναι το πρώτο εγχειρίδιο εκμάθησης της ελληνικής σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Ο χρήστης αντλεί πρόσθετο διδακτικό υλικό, συνδεόμενος με τα ψηφιακά περιβάλλοντα εργασίας που έχει εκπονήσει το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:
- την "Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα" (www.greek-language.gr) όπου θα είναι προσβάσιμο ειδικό κεφάλαιο για το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά, και
- τις "Ψηφίδες για την Ελληνική Γλώσσα" (http://www.greek-language.gr/digital/Resources/index.html)
Κάντε κλικ στις σελίδες του βιβλίου και ανοίξτε ένα παράθυρο ζωντανού διαλόγου με την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό της.
Συγγραφέας:
Καρακύργιου, ΜαρίαΠαναγιωτίδου, Βικτωρία
Εκδότης:
Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας
Σελίδες:
384
ISBN:
9789607779625
Ημερομηνία Έκδοσης:
29/10/2014

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!