Οργάνωση και λειτουργία του ξενοδοχείου Ι

50293
Εκδόσεις: Έλλην
Σελίδες:128
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1997
ISBN:9789602862483


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Τουριστική-Επαγγελματική αγωγή. Βασικά στοιχεία της ξενοδοχειακής επιχείρησης. Οργάνωση και λειτουργίες του εστιατορίου.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!