Δημιουργίες για κιθάρα μέση σχολή

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 14.99
13.49
Τιμή Πρωτοπορίας
+
434080
Εκδόσεις: Cambia
Σελίδες:36
Ημερομηνία Έκδοσης:19/2/2016
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Περιλαμβάνει CD

Το παρόν βιβλίο, αποτελούμενο απο προσωπικές συνθέσεις, είναι μια προσπάθεια εμπλουτισμού του ελληνικού κιθαριστικού ρεπερτορίου με κομμάτια που προέρχονται απο διαφορετικά μουσικά είδη και τα οποία περιέχουν πληθώρα τεχνικών απαιτήσεων για τη μέση τάξη.
Στη μέση τάξη ο μαθητής καλείται σιγά σιγά να κατακτήσει ωριμότητα στο παίξιμό του, περνώντας απο το "παιδικό" στο "εφηβικό" στάδιο της κιθάρας και πολλά από τα κομμάτια - εμπειρίες που μαθαίνει στο στάδιο αυτό, τα κουβαλάει μελωδικά αλλά και τεχνικά μαζί του για πολύ καιρό.
Στο παρόν βιβλίο θα βρείτε κομμάτια όλων των "επιπέδων" της μέσης τάξης. Κομμάτια για νεοεισαχθέντες στην τάξη (Το μυστικό του βράχου), κομμάτια ιδιαίτερης εκφραστικότητας (Μια φορα και έναν καιρό, Μια στιγμή κυνισμού), κομμάτια απαιτητικά ως προς της ρυθμική τους εκτέλεση (Κινητικότητα, Σπίθα), κομμάτια αυξημένης δυσκολίας (Το τραγούδι του Γέροντα, Ren`Que). Στο σημείο αυτό θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως τα κομμάτια Το τραγούδι του γέροντα, Μια στιγμή κυνισμού και Κινητικότητα αποτελούν ενιαίο έργο, όμως για τους σκοπούς του βιβλίου θεώρησα καλό να παρουσιαστούν ως ξεχωριστά μέρη. Τέλος, θέλω να βεβαιώσω πως έχει γίνει μέγαλη προσπάθεια ώστε το κάθε κομμάτι να δημιουργηθεί με τρόπο τέτοιο που να καλύπτει πλήθος τεχνικών του αριστερού και δεξιού χεριού, χωρίς όμως αυτό το εγχείρημα να στερείται μουσικότητας.
Συνολικά με τη μελέτη του συγκεκριμένου βιβλίου ο μαθητής θα κατακτήσει μοναδικές κιθαριστικές εμπειρίες, αποκομίζοντας συγχρόνως και τις αναγκαία απαραίτητες τεχνικές.
Συγγραφέας:
Καραγιάννης, Γιώργος
Εκδότης:
Cambia
Σελίδες:
36
ISBN:
9790707678008
Ημερομηνία Έκδοσης:
19/2/2016

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!